tEFa7rqPp-c7UtSlqZ3pgypkFZI kalimera-arkadia.gr: Ταεκβοντό: Προπονητικό meeting στην Τρίπολη!

Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2012

Ταεκβοντό: Προπονητικό meeting στην Τρίπολη!

 Με βασικό στόχο  την όσο δυνατόν καλύτερη αποκομιδή εμπειριών για τους αθλητές και τις αθλήτριες του συλλόγου, ο Α.Σ. “ΑΡΚΑΣ” συνεχίζει την πραγματοποίηση  κοινών προπονήσεων, οι οποίες περιλαμβάνονται στο νέο προπονητικό πλάνο του.  Είναι ...
ευρέως γνωστό πως οι αγώνες με διαφορετικούς αντιπάλους είναι απαραίτητοι για  τους αθλητές, προκειμένου να είναι έτοιμοι όταν θα έρθει η ώρα να αγωνιστούν στο πρωτάθλημα τους.
Έπειτα, λοιπόν, από την επιτυχημένη κοινή προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του συλλόγου μας, με φιλοξενούμενους τους αθλητές του Α.Σ. «ΑΓΑΜΕΜΝΩΝ» Κουτσοποδίου, ο Α.Σ. “ΑΡΚΑΣ” επισκέφθηκε τον Α.Γ.Σ. Ταεκβοντό W.T.F «ΑΡΗΣ» Τρίπολης, σήμερα Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2012.
Η συνάντηση, η οποία περιελάμβανε κοινή προπόνηση και σπάρινγκ, διήρκησε 2,5 ώρες και την εποπτεία είχαν οι προπονητές Γιώργος Σιάμπος  και Δημήτρης Καπράνος, ενώ οι αθλητές και οι αθλήτριες που συμμετείχαν για τον Α.Σ. “ΑΡΚΑΣ” ήταν οι: Αντζινάς Γιώργος, Καραγιάννης Γιάννης, Κοψαύτης Παναγιώτης, Μπάρλας Γιάννης, Παπούλια Κων/να, Ρούνης Μπάμπης, Σιώρα Ειρήνη, Σκαρπέλος Ηλίας, Φάκλαρη Μαρία, Φάκλαρης Πέτρος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

blogger hit counter