tEFa7rqPp-c7UtSlqZ3pgypkFZI kalimera-arkadia.gr: Η… επόμενη ημέρα σε Παράλιο Αστρος, παραλία Αγίου Ανδρέα και Ξηροπήγαδο (photos)

Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

Η… επόμενη ημέρα σε Παράλιο Αστρος, παραλία Αγίου Ανδρέα και Ξηροπήγαδο (photos)

Τις «πληγές» του μέτρησε με το φως της ημέρας το Παράλιο Αστρος μετά τη χθεσινή, πρωτοφανή, κακοκαιρία, όπως αναφέρει το astrosnews.gr. Ο κυματοθραύστης του λιμανιού, ο δρόμος προς το Θέατρο, πεύκα στην πλατεία, βάρκες που βούλιαξαν και πάρα πολλές που υπέστησαν μικρές ή μεγάλες ζημιές, συνέθεσαν το σκηνικό της… επόμενης ημέρας.  Σίγουρα και ανεξάρτητα ...
από τα έργα που πρόκειται να γίνουν στο λιμάνι του Παραλίου Αστρους, αυτές οι ζημιές πρέπει να αποκατασταθούν άμεσα, όπως και τα σπασμένα φώτα αλλά και ο πράσινος φάρος στην είσοδο του λιμανιού. Ευτυχώς που η κοίτη του Τάνου, στο σημείο που καταλήγει στη θάλασσα, καθαρίστηκε πρόσφατα και ίσως να γλιτώσαμε τα… χειρότερα μετά τις έντονες βροχωπτώσεις στον ορεινό όγκο.
Ζημιές υπήρξαν στην παραλία του Αγίου Ανδρέα με 4 βάρκες που βούλιαξαν αλλά και μεγάλα βράχια που πέταξε το κύμα πάνω στο μώλο. Και στο Ξηροπήγασο η κακοκαιρία ήταν μεγάλη, χωρίς όμως να υπάρξουν σοβαρές ζημιές σε σκάφη.

 
 
 
 
ΠΑΡΑΛΙΑ ΑΓΙΟΥ ΑΝΔΡΕΑ
 
ΞΗΡΟΠΗΓΑΔΟ
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

blogger hit counter