tEFa7rqPp-c7UtSlqZ3pgypkFZI kalimera-arkadia.gr: Διήμερη συναυλία κλασικής μουσικής στην Τρίπολη (vd)

Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

Διήμερη συναυλία κλασικής μουσικής στην Τρίπολη (vd)

Ο Δήμος Τρίπολης, ο Φιλοτεχνικός Όμιλος και το Αττικό Ωδείο Τρίπολης  οργανώνουν Διήμερη συναυλία κλασικής μουσικής, που έχει ως γενικό τίτλο: Η αληθινή εκδοχή μιας κατά φαντασία "ανωτερότητας". Παίρνουν μέρος καθηγητές, απόφοιτοι και σπουδαστές του Αττικού Ωδείου Τρίπολης. Οι συναυλίες θα ...
πραγματοποιηθούν στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρίπολης το Σάββατο 10 Μαρτίου 2012, ώρα 8:00 μ.μ. με τίτλο: Ρομαντικοί συνθέτες από τα Ουράλια έως την Ιβηρία και την Κυριακή  11 Μαρτίου 2012 ώρα, 8:00 μ.μ. με τίτλο  Το κύκνειο άσμα της γερμανικής ηγεμονίας. Εθνικές Σχολές.
 Παίρνουν μέρος: κιθάρα: Δημήτρης  Ρογάρης,  Γιώργος Κρατημένος, Γιώργος Κυριακόπουλος, Ορέστης Λύγδας, πιάνο: Γιώργος Κότσικας, Ανδρέας Κουρέτας, Αδαμαντία Προκοπίου, Ειρήνη Ιωάννου,  Σταύρος Θεοδωρόπουλος, Αλέξανδρος  Καλοσπύρος, βιολοντσέλο: Δημήτρης  Ρογάρης, όμποε: Σταύρος Θεοδωρόπουλος, βιολί: Θανάσης Μουρλάς, κλαρινέτο: Νικόλας Παπαηλίου.
Guest star του διήμερου αφιερώματος είναι η coloratura soprano Γιέλενα Γιοβάνοβιτς –Μπακοπούλου. Τα κείμενα, η καλλιτεχνική και μουσική επιμέλεια είναι του Γιώργου Κατραλή.  Συμπαρουσιάζουν η Μαριάννα Φιλοπούλου και ο  Γιώργος Γεωργόπουλος.
Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

blogger hit counter