tEFa7rqPp-c7UtSlqZ3pgypkFZI kalimera-arkadia.gr: Απάντηση Δράκου στον Τατούλη

Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2010

Απάντηση Δράκου στον Τατούλη

ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΔΡΑΚΟΥ ΣΤΗ ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Στις πρόσφατες και πληκτικά επαναλαμβανόμενες  επιθέσεις των μονίμως απόντων από τη ζωή και την ανάπτυξη της Μεσσηνίας και της Πελοποννήσου, που τώρα θυμήθηκαν, σχεδιάζοντας νέους πολιτικούς ρόλους και ψάχνοντας για  σωσίβια πολιτικής επιβίωσης, να αναρωτηθούν για το έργο που επιτέλεσε ο Νομάρχης Μεσσηνίας Δημήτρης Δράκος, πρόεδρος της ΕΝΑΕ και αυριανός Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, μια είναι η απάντηση μας.
Το έργο του Δημήτρη Δράκου στο νομό Μεσσηνίας είναι ...
γνωστό στους ενεργούς πολίτες της Μεσσηνίας, που το επιβράβευσαν εκλέγοντας επανειλημμένα με συντριπτικά ποσοστά τον Δημήτρη Δράκο Νομάρχη. Με τα ίδια συντριπτικά ποσοστά που προηγείται και τώρα στη Μεσσηνία ο Δημήτρης Δράκος, σύμφωνα με πραγματικές, επίσημες δημοσκοπήσεις που δημοσιοποιήθηκαν εμπρόθεσμα.
Θα τους θυμίσουμε το έργο του Δημήτρη Δράκου, αποστέλλοντάς τους,  τον πλήρη απολογισμό, με συστημένη επιστολή.
Μπορούν όμως να τον διαβάσουν και από το διαδίκτυο όπου είναι αναρτημένο εδώ και αρκετό καιρό, σαν αυτούσιο κείμενο και με πολλαπλές αναφορές σε ομιλίες των υποψηφίων μας.
Ας μας πουν όμως οι ετερόκλητες δυνάμεις της πολιτικής μετάλλαξης που στεγάζονται στο ψηφοδέλτιο του  κ. Π. Τατούλη, ο ίδιος τι έργο έχει να επιδείξει για την Αρκαδία και την Πελοπόννησο ευρύτερα, όλα τα χρόνια του πολιτικού και κοινοβουλευτικού του βίου, πέραν της μετατροπής του σε πιστό βουλευτή των μνημοσύνων και των μνημονίων;
Στις 7 Νοεμβρίου ο Λαός της Πελοποννήσου δίνει την συντριπτική απάντηση του, χτίζοντας μαζί με τον Δημήτρη Δράκο το αύριο του τόπου μας τη Δυνατή Πελοπόννησο.
blogger hit counter