tEFa7rqPp-c7UtSlqZ3pgypkFZI kalimera-arkadia.gr

Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2007


Ήταν και άλλοι εκεί. Ξεχώρισε η παρουσία του Γιάννη Αργυρόπουλου ο οποίος μάλιστα στάθηκε εκ δεξιών του Κώστα Σκανδαλίδη, όταν εκείνος παραχωρούσε συνέντευξη τύπου στα τοπικά και περιφερειακά Μέσα Ενημέρωσης. Κρατάει χρόνια αυτή η πολιτική φιλία και είναι αλήθεια ότι ο Γιάννης Αργυρόπουλος τρέφει ιδιαίτερη εκτίμηση στον πολιτικό Σκανδαλίδη, πολλά χρόνια πριν εκείνος φτάσει στο σημείο να διεκδικήσει την Προεδρία του κόμματος. Άλλωστε και τότε που ο Γιάννης ήταν γραμματέας της νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ Αρκαδίας είχε μία άριστη σχέση με τον Σκανδαλίδη τον οποίο είχε καλέσει και εκείνος είχε έρθει κάποιες φορές στην Τρίπολη και είχε μιλήσει σε μέλη του κόμματος.
Φαίνεται ότι ο Αργυρόπουλος θα είναι ο «άνθρωπος» του Σκανδαλίδη στην Αρκαδία, παρά το γεγονός ότι τον συνδέει (τον Γιάννη) στενή πολιτική φιλία με τον Δημήτρη Ρέππα ο οποίος βέβαια είναι το «δεξί χέρι» του Παπανδρέου.
«Και τότε γιατί ο Γιάννης πήγε και στη συνάντηση των «Βενιζελικών»;» ρωτούν κάποιοι. Α, αυτό δεν το ξέρω. Ρωτήστε τον ίδιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

blogger hit counter