tEFa7rqPp-c7UtSlqZ3pgypkFZI kalimera-arkadia.gr

Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2007


Πριν περάσουμε στις παρουσίες, να κάνουμε μία αναφορά στις «ηχηρές» απουσίες. Ότι ο Ρέππας και ο Ροβέρτος είναι υποστηρικτές και στενοί συνεργάτες του Γιώργου Παπανδρέου, αυτό το ξέρουν και οι … πέτρες. Κάποιοι όμως περίμεναν ότι αυτοί οι δύο θα πήγαιναν να χαιρετίσουν τον Βενιζέλο, επειδή είναι υποψήφιος Πρόεδρος του Κινήματος και βέβαια επειδή ήρθε στην Αρκαδία. Όμως, ούτε ο Ρέππας ούτε ο Ροβέρτος εμφανίστηκαν. Το θέμα συζητήθηκε αρκετά. Μάλιστα τέθηκε σχετική ερώτηση στο Βενιζέλο, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου που παραχώρησε σε ξενοδοχείο της πόλης.
Ο Βενιζέλος ο οποίος είναι πανέξυπνος και χειρίζεται όσο λίγοι την Ελληνική Γλώσσα, απάντησε με τέτοιον τρόπο, ώστε να φανεί ότι δεν έχει πρόβλημα. Είπε κατά λέξη: «Η διαδικασία που εφαρμόζουμε είναι θεσμική. Βρισκόμαστε εδώ σε μια συνέντευξη οργανωμένη από τη Νομαρχιακή μας και την Περιφερειακή μας Επιτροπή. Ξεκινάμε πάντα με μια πολύ ουσιαστική συνεδρίαση της Νομαρχιακής Επιτροπής. Δε βρίσκομαι εδώ στο πλαίσιο μιας ατομικής πρωτοβουλίας, αλλά στο πλαίσιο μιας θεσμικά οργανωμένης διαδικασίας του ΠΑΣΟΚ. Άρα όσοι εκφράζουν την Αρκαδία, τοπικά, πολιτικά, ως ΠΑΣΟΚ, σχετίζονται με τη διαδικασία αυτή, μετέχουν ή για να το πω διαφορετικά, πρέπει να μετέχουν στη διαδικασία αυτή».Πληροφορίες όμως της στήλης αναφέρουν ότι ο Βενιζέλος εξέφρασε τη δυσφορία του , σε μία κλειστή σύσκεψη που είχε με κομματικά στελέχη, επειδή ο Ρέππας και ο Ροβέρτος δεν πήγαν να τον υποδεχτούν και να τον συναντήσουν. Ειδικά για τον Ρέππα, η δυσφορία του ήταν εμφανής λένε αυτοί οι οποίοι τον άκουσαν να εκφράζει την ενόχλησή του για αυτές τις απουσίες. Μην περιμένετε επιβεβαίωση των πληροφοριών ,είναι αλήθεια όμως ότι δημιουργήθηκε θέμα και μάλιστα σοβαρό.
Για την ιστορία πάντως, ο Ρέππας και ο Ροβέρτος ούτε στην επίσκεψη Σκανδαλίδη εμφανίστηκαν… Αλλά, εκείνος δεν παραπονέθηκε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

blogger hit counter