tEFa7rqPp-c7UtSlqZ3pgypkFZI kalimera-arkadia.gr

Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2007




Ξεκαθαρίζουμε ότι η στήλη διατηρεί μεγάλες επιφυλάξεις για το αν πρέπει να μπει αυτό το «τέλος» χρήσης του κολυμβητηρίου. Όμως, είναι αλήθεια ότι αυτό το δίλημμα το οποίο έθεσε χθες στη Δημοτική Ραδιοφωνία ο Πρόεδρος του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου της Τρίπολης Κώστας Τζιούμης είναι υπαρκτό. Το δίλημμα είναι: Ανάπτυξη ή οπισθοδρόμηση για το κολυμβητήριο της πόλης; Ουδείς, θέλει την οπισθοδρόμηση. Άρα, πρέπει να καθίσουν ξανά όλοι στο ίδιο τραπέζι και να βρουν τη «χρυσή τομή». Από την χθεσινή εκπομπή, προέκυψε ότι τα κολυμβητικά σωματεία θα μπορούσαν να πληρώσουν κάποια μηνιαία εισφορά, αλλά σαφώς μικρότερη από αυτή που ζητά ο Δήμος (300 € ανά διαδρομή) και επιπλέον ζητούν να μην εφαρμοστεί το μέτρο αυτό τώρα, που έχει ξεκινήσει η κολυμβητική σαιζόν αλλά από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.
Σημεία επαφής υπάρχουν ανάμεσα σε δήμο και κολυμβητικούς συλλόγους. Αυτό προέκυψε καθαρά μέσα από την ραδιοφωνική κουβέντα που είχαν Τζιούμης και οι εκπρόσωποι του ΚΟΑΤ, του ΓΣΑ και του Παναθλητικού. Κι αυτό είναι μια καλή βάση για να βρεθεί η «χρυσή τομή».
Υ.Γ. Κατάλαβα καλά ή μήπως κάνω λάθος ότι ο Κ. Τζιούμης κράτησε κάποιες αποστάσεις από τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού Γ. Λαγό, όταν αρνήθηκε να σχολιάσει την κίνηση του τελευταίου να δώσει συνέντευξη τύπου την περασμένη Παρασκευή και επίσης αρνήθηκε να απαντήσει για το αν ήταν εκ των προτέρων ενήμερος για το περιεχόμενο των δηλώσεων του Αντιδημάρχου;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

blogger hit counter