tEFa7rqPp-c7UtSlqZ3pgypkFZI kalimera-arkadia.gr: ΕΝΤΟΛΗ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΠΑΣΟΚ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ!

Παρασκευή 27 Μαρτίου 2009

ΕΝΤΟΛΗ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΠΑΣΟΚ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ!

Στάλθηκε ήδη εγκύκλιος από τα «κεντρικά» του κόμματος και τον Γιάννη Ραγκούση…

Εδώ και λίγα 24ωρα έχει φύγει από το γραφείο του Ραγκούση (Γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ) μία εγκύκλιος προς τις τοπικές οργανώσεις του ΠΑΣΟΚ στην Αρκαδία. Ποιο είναι το θέμα της εγκυκλίου; Οι Ευρωεκλογές. Ο Ραγκούσης ζητά δύο πράγματα:
„ Οργάνωση του Εκλογικού Αγώνα για τις Ευρωεκλογές και
„ Συγκρότηση Νομαρχιακής Επιτροπής Εκλογικού Αγώνα (ΝΕΕΑ) στην Αρκαδία
Σύμφωνα πάντα με την εγκύκλιο, αυτή η Επιτροπή θα αποτελείται από: 1. Την Νομαρχιακή Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ Αρκαδίας που διατηρεί το σύνολο των αρμοδιοτήτων της και λειτουργεί ως Γραμματεία της ΝΕΕΑ. 2. Τον μοναδικό βουλευτή Αρκαδίας Δημήτρη Ρέππα και τα μέλη του Εθνικού Συμβουλίου που προέρχονται από το Νομό.
3. Τα μέλη της Περιφερειακής Επιτροπής Πελοποννήσου που προέρχονται από το Νομό Αρκαδίας. 4. Τους Γραμματείς των Τοπικών Οργανώσεων του ΠΑΣΟΚ. 5. Τα μέλη της Συντονιστικής Γραμματείας της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ του Νομού Αρκαδίας. 6. Τους Δημάρχους ή τους επικεφαλής των Νομαρχιακών και Δημοτικών παρατάξεων, καθώς και τους Νομαρχιακούς Συμβούλους που είναι μέλη ή φίλοι του ΠΑΣΟΚ.7. Τους Προέδρους των Εργατικών Κέντρων, Νομαρχιακών τμημάτων της ΑΔΕΔΥ, των Ενώσεων Αγροτικών Συνεταιρισμών, Επιστημονικών Συλλόγων και Επιμελητηρίων που είναι μέλη ή φίλοι του ΠΑΣΟΚ.8. Τον Συντονιστή του Συμβουλίου Επιμόρφωσης στο Νομό.




ΑΜΕΣΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΠΡΩΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ

Με το συντονισμό του μέλους της Κεντρικής Επιτροπής Εκλογικού Αγώνα η Νομαρχαική Επιτροπή Εκλογικού Αγώνα Αρκαδίας καλείται να κάνει την πρώτη της συνεδρίαση το τριήμερο 27 - 29 Μαρτίου 2009.Εκεί θα εκπονηθεί ο σχεδιασμός δράσεων στο Νομό και το χρονοδιάγραμμα των προπαρασκευαστικών ενεργειών και πολιτικών πρωτοβουλιών έως τις Ευρωεκλογές.Επίσης, θα προγραμματιστεί έως το Πάσχα πολιτική εξόρμηση με συμμετοχή του κλιμακίου του ΕΣ και των μελών της ΝΕΕΑ στην οποία πραγματοποιείται κεντρική πολιτική εκδήλωση - ομιλία. Το πρόγραμμα των εξορμήσεων σε κάθε περιοχή διαμορφώνεται σύμφωνα με τις πολιτικές προτεραιότητες που υπάρχουν σε κάθε Νομό και θα πρέπει να περιλαμβάνουν πολιτικές δράσεις σε κάθε Δήμο.Θα προγραμματιστούν και συναντήσεις με φορείς, επιμελητήρια, επισκέψεις σε χώρους ενδιαφέροντος (Κέντρα Υγείας, Υπηρεσίες, χώρους εργασίας κλπ), διανομή φυλλαδίων, παρουσία του κλιμακίου σε επιλεγμένους χώρους.θα οριστικοποιηθεί η επιλογή κατάλληλων σημείων για τη λειτουργία εκλογικών κέντρων (στην πρωτεύουσα και μεγάλους δήμους). Προγραμματίζεται η στελέχωση, ώστε έγκαιρα τα εκλογικά κέντρα να ξεκινήσουν τη λειτουργία τους.Τέλος, θα επιταχυνθεί η ολοκλήρωση της κρίσιμης για τον εκλογικό αγώνα διαδικασία επιλογής εκλογικών αντιπροσώπων, ώστε να διασφαλιστεί χωρίς καμία εξαίρεση ο προγραμματισμός μας για τρείς αντιπροσώπους ανά εκλογικό κέντρο.



«ΑΠΟΚΑΛΥΨΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΕ ΤΟΠΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ»!



Σε αυτή την πρώτη συνεδρίαση της ΝΕΕΑ Αρκαδίας έχει δοθεί οδηγία να αναπτυχθούν:


1. Το πολιτικό πλαίσιο των ευρωεκλογών, όπως αυτό παρουσιάστηκε από τον Πρόεδρο του Κινήματος Γιώργο Α. Παπανδρέου στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής Εκλογικού Αγώνα. Η ανάδειξη της άμεσης ανάγκης αλλαγής πορείας και κυβέρνησης της χώρας καθώς και ο δημοψηφισματικός χαρακτήρας για την κυβέρνηση που έχουν οι ευρωεκλογές.


2. Η παρουσίαση του σχεδίου του ΠΑΣΟΚ για την χώρα με τους Πέντε Εθνικούς Στόχους για την Ελλάδα και η πολιτική στρατηγική μας για την έξοδο της χώρας από την κρίση.


3. Το ευρωπαϊκό πλαίσιο των θέσεων μας για τις ευρωεκλογές, όπως αυτό παρουσιάζεται στο Μανιφέστο του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος.


4. Η αποκάλυψη της αναξιοπιστίας της κυβέρνησης σε εθνικό αλλά και σε τοπικό επίπεδο.


5. Η εξειδίκευση των θέσεων σύμφωνα με τις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε νομού.



ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ Ο ΝΙΚΗΤΙΑΔΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΚΑΔΙΑ



Υπεύθυνος για την Αρκαδία ορίστηκε το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Εκλογικού Αγώνα κ. Γιώργος Νικητιάδης. Είναι από τα ιδρυτικά µέλη του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Σήµερα συµµετέχει στον Τοµέα Τουρισµού και στον Τοµέα ∆ικαιοσύνης του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Την περίοδο 2001-2002 διατέλεσε Γενικός Γραµµατέας ∆ηµόσιας ∆ιοίκησης του Υπουργείου Εσωτερικών ∆ηµόσιας ∆ιοίκησης και Αποκέντρωσης. Παραιτήθηκε για να πολιτευθεί στη ∆ωδεκάνησο.
Ο Δημήτρης Ρέππας ορίστηκε υπεύθυνος για το νομό Αιτωλοακαρνανίας.
Όσο για το κλιμάκιο του Εθνικού Συμβουλίου το οποίο θα αναλάβει το νομό Αρκαδίας, αυτό αποτελείται από τους: Γιαννακοπούλου Ν., Κίτρου Μ. και Πανούτσου Α. Στο αντίστοιχο κλιμάκιο για την Θεσπρωτία συμμετέχει ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

blogger hit counter