tEFa7rqPp-c7UtSlqZ3pgypkFZI kalimera-arkadia.gr: ΕΧΑΣΑΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΗ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ!!!

Τετάρτη 17 Ιουνίου 2009

ΕΧΑΣΑΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΗ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ!!!

Περίπου δέκα ημέρες μετά τις ευρωεκλογές και η πρώτη πρωτοβουλία που παίρνει η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, για την περιφέρεια Πελοποννήσου, ποια νομίζετε ότι είναι; Η αλλαγή της Διοικούσας Επιτροπής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου!
Αντί να ασχοληθούν με τα μεγάλα προβλήματα του Πανεπιστημίου, ασχολούνται με τις αλλαγές προσώπων στη Διοικούσα Επιτροπή. Γιατί όμως δεν ασχολούνται με την έλλειψη μονίμου προσωπικού του Πανεπιστημίου; Γιατί δεν νοιάζονται που το Πανεπιστήμιο εξακολουθεί να λειτουργεί κατά κύριο λόγο με (υπό ομηρία) συμβασιούχους υπαλλήλους; Έχουν να μας πουν κάτι για την μεγάλη ανάγκη για να βρεθούν επιπλέον εκτάσεις, προκειμένου να καλυφθούν οι ολοένα αυξανόμενες ανάγκες του Πανεπιστημίου; Δεν θα αναφερθώ στις τραγικές κτιριακές ελλείψεις, στην έλλειψη φοιτητικής εστίας και στα παράπονα των φοιτητών για την σίτισή τους.
Να υποθέσουμε λοιπόν ότι για την Κυβέρνηση της ΝΔ το μόνο πρόβλημα του Πανεπιστήμιου είναι η Διοικούσα Επιτροπή; Πιστεύουν δηλαδή ότι αν αλλάξουν τα πρόσωπα, θα λυθούν δια μαγείας όλα τα προβλήματα;
Με λίγα λόγια… Το πρόβλημα είναι ο Δημόπουλος ή η κυβερνητική πολιτική για τα πανεπιστήμια;
Προφανώς, στην «γαλάζια» Κυβέρνηση δεν έλαβαν το μήνυμα που τους έστειλε ο κόσμος το βράδυ της 7ης Ιουνίου και με το οποίο ουσιαστικά τους έλεγε να αρχίσουν να μαζεύουν … τα «μπογαλάκια» τους από το Μαξίμου και τα Υπουργεία. Όταν η πρώτη μετεκλογική κίνηση τους, είναι η αλλαγή της Διοικούσας Επιτροπής του Πανεπιστημίου, δείχνουν ότι δεν έλαβαν κανένα μήνυμα. Προφανώς, νομίζουν ότι όλα είναι καλά…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

blogger hit counter