tEFa7rqPp-c7UtSlqZ3pgypkFZI kalimera-arkadia.gr: ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΕΙ ΤΗΝ ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΟΥ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΗΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ!

Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2010

ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΕΙ ΤΗΝ ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΟΥ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΗΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ!

Καιρό τώρα, υπάρχουν διάφορες φήμες ότι ο Γιάννης Σμυρνιώτης –από τη στιγμή που παύουν να υπάρχουν οι Νομαρχίες-  στρέφει το ενδιαφέρον του στο Δήμο Τρίπολης. Εκεί που ναι μεν υπάρχουν πολλοί «μνηστήρες» για το «Χρίσμα» της Νέας Δημοκρατίας, αλλά ουδείς –μέχρι αυτή τη στιγμή- δεν μπορεί να θεωρεί ότι το έχει εξασφαλίσει.
Με την εφαρμογή του προγράμματος «Καλλικράτης», ο Δήμος της Τρίπολης -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- θα γίνει ένας Δήμος ο οποίος θα καλύπτει ολόκληρη την επαρχία Μαντινείας. Θα είναι ο μεγαλύτερος Δήμος στην Αρκαδία (πληθυσμιακά) και σίγουρα όποιος καταφέρει να εκλεγεί Δήμαρχος Τρίπολης, τον προσεχή Νοέμβριο, θα είναι πανίσχυρος.
Ο Σμυρνιώτης ενδιαφέρεται να είναι υποψήφιος για τον Δήμο Τρίπολης. Απαντώντας σε σχετική ερώτηση, είπε ότι δεν πρόκειται να μείνει αδρανής, αφήνοντας όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά ακόμα και για το Δήμο Τρίπολης. Δεν ανακοίνωσε τίποτα συγκεκριμένο, για τον απλούστατο λόγο ότι είναι πάρα πολύ νωρίς.
Ακόμα και να θέλει κάποιος να είναι υποψήφιος (για οποιονδήποτε δήμο, για οποιαδήποτε θέση) δεν μπορεί να το ανακοινώσει από τώρα. Διότι στην πορεία μπορεί να βρεθεί εκτεθειμένος. Πρώτα πρέπει να ξεκαθαριστούν κάποια θέματα (εσωκομματικά και όχι μόνο) και μετά να γίνουν ανακοινώσεις.
Το δεδομένο είναι ότι ο Σμυρνιώτης έχει στην άκρη του μυαλού του αυτή την προοπτική. Να είναι δηλαδή υποψήφιος Δήμαρχος Τρίπολης τον επόμενο Νοέμβριο. Είναι ένας νέος άνθρωπος, άφθαρτος, με πολύ μεγάλα ποσοστά στις προηγούμενες νομαρχιακές εκλογές (χωρίς χρίσμα) και σίγουρα έχει πολιτικό μέλλον. 

Είναι μία υποψηφιότητα που λογικά θα εξεταστεί –ανάμεσα σε άλλες- στη Ρηγίλλης, όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή. Βέβαια, υπάρχει και το ενδεχόμενο η ΝΔ –όπως έχει πει ο Σαμαράς- να μην δώσει σε κανέναν «χρίσμα». Υπάρχει κι αυτή η πιθανότητα. Αν και σίγουρα το κόμμα κάποιον θα στηρίξει , έστω και ανεπίσημα..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

blogger hit counter