tEFa7rqPp-c7UtSlqZ3pgypkFZI kalimera-arkadia.gr: Οικονομικό βοήθημα γάμου από το Πανταζοπούλειο Κληροδότημα στη Βυτίνα!

Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2010

Οικονομικό βοήθημα γάμου από το Πανταζοπούλειο Κληροδότημα στη Βυτίνα!


Την Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2010, πραγματοποιήθηκαν στο Δήμο Βυτίνας εκδηλώσεις εορτασμού του Πολιούχου και Προστάτη της Βυτίνας, Αγίου Τρύφωνα.
Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Τρύφωνος όπου τελέστη αρχιερατική θεία λειτουργία χοροστατούντων του Μητροπολίτη Γόρτυνος & Μεγαλουπόλεως κ.κ.Ιερεμίας και του Μητροπολίτη Καισαριανής, Βύρωνος και Υμηττού κ.κ.Δανιήλ.   

Στις εκδηλώσεις παρευρέθησαν οι Βουλευτές Αρκαδίας: κ.Κωνσταντινόπουλος Οδυσσέας και κ.Λυκουρέντζος Ανδρέας, οι Δήμαρχοι: Βυτίνας κ.Σακελλαρίου Ιωάννης, Λαγκαδίων κ.Κούλης Ευστάθιος, Δημητσάνας κ.Βλάχος Αναστάσιος και Κοντοβάζαινης κ.Αποσκίτης Ηλίας, ο Διοικητής της IV Μεραρχίας Πεζικού «Πελοποννήσου» κ.Αλεβετσοβίτης Ηλίας και ο Διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Πελοποννήσου Αρχιπυραγός κ.Ψυχογιός Χρήστος, ο πολιτευτής Αρκαδίας κ.Αποσκίτης Χαράλαμπος, καθώς και ο Προϊστάμενος Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κ.Μπερδούσης Δημήτρης. Επίσης παρευρέθησαν ο Πρόεδρος της Παγγορτυνιακής Ένωσης κ.Πλέσσιας Παναγιώτης, ο Πρόεδρος του συλλόγου των Εν Αθήναις Βυτιναίων κ.Παπαδέλος Παναγιώτης, ο Πρόεδρος του Συλλόγου των Απανταχού Νυμφασιωτών κ.Λατάνης Τριαντάφυλλος, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Φιλοπροόδων Βυτίνας κ.Ζαχαρόπουλος Αθανάσιος και ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Βυτίνας «Κωνσταντίνος Παπαρρηγόπουλος» κ.Κατσούλιας Φώτιος.
Στη συνέχεια, στο Πανταζοπούλειο Πνευματικό Κέντρο Βυτίνας πραγματοποιήθηκε κλήρωση χορήγησης οικονομικού βοηθήματος γάμου από τους διαχειριστές του Πανταζοπουλείου Κληροδοτήματος κ.Θεοφιλόπουλο Τρύφων και κ.Ζαχαρόπουλο Λάμπρο.
Οι κοπέλες που κληρώθηκαν είναι οι εξής:
Παπαζαφειροπούλου Μαρία του Παναγιώτη
Τερζή Σταματίνα του Αντωνίου
Τσέκου Δήμητρα του Αθανασίου
Παπακωνσταντίνου Κανέλλα του Ιωάννη
Δαβλάντη Χαρίκλεια του Δημητρίου
Παπαντωνίου Ευαγγελία του Δημητρίου
Νικολακοπούλου Βασιλική-Κωνσταντίνα του Γεωργίου
Γιαννακάκη Μάρθα του Κωνσταντίνου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

blogger hit counter