tEFa7rqPp-c7UtSlqZ3pgypkFZI kalimera-arkadia.gr: «ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΑ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΜΙΖΕΣ – ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΩ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΕ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΝ ΚΟΤΣΙΑΝΗ»

Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2010

«ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΑ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΜΙΖΕΣ – ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΩ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΕ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΝ ΚΟΤΣΙΑΝΗ»

Ο Γιώργος Λαγός μίλησε το πρωί της Παρασκευής στη Δημοτική Ραδιοφωνία της Τρίπολης και στην εκπομπή «Επί της ουσίας». Ξεκαθάρισε για άλλη μια φορά- ότι ουδέποτε μίλησε για «μίζες», όταν είπε μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο προς τον Δήμαρχο «να επιστρέψει τα χρήματα που έχει πάρει από τους αντιδημάρχους του». Διευκρίνισε μάλιστα ότι όσα χρήματα έδωσε ο ίδιος στον Δήμαρχο, το έκανε οικειοθελώς, αποκλειστικά και μόνο για να συμβάλλει στα έξοδα του προεκλογικού αγώνα του συνδυασμού, τα οποία είχε επωμιστεί ο επικεφαλής Αλέκος Κοτσιάνης. Ξεκαθάρισε ότι κανείς δεν τον υποχρέωσε να δώσει αυτά τα χρήματα και χαρακτήρισε έντιμο τον σημερινό Δήμαρχο. 


Στη συνέχεια όμως επανέλαβε ότι είναι οριστική η απόφαση του να πάψει να στηρίζει τον Κοτσιάνη για αρχηγό της δημοτικής παράταξης. Τέλος, απέκλεισε κάθε ενδεχόμενο να βάλει ξανά υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, αν παραμείνει επικεφαλής της παράταξης ο σημερινός Δήμαρχος…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

blogger hit counter