tEFa7rqPp-c7UtSlqZ3pgypkFZI kalimera-arkadia.gr: ΚΑΘΟΔΟ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ Ο ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΥ

Παρασκευή 11 Ιουνίου 2010

ΚΑΘΟΔΟ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ Ο ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΥ


ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΑΙΣΘΗΣΗ …
Πολλά ονόματα ακούγονται αυτό το διάστημα να ενδιαφέρονται να είναι υποψήφιοι Δήμαρχοι Γορτυνίας. Και πράγματι είναι αλήθεια ότι δεν είναι λίγα εκείνα τα πρόσωπα τα οποία θα ήθελαν να θέσουν υποψηφιότητα στις προσεχείς δημοτικές εκλογές. Πρόσωπα τα οποία προέρχονται τόσο από το ΠΑΣΟΚ, όσο και από τη Νέα Δημοκρατία. Τις επόμενες μέρες θα καταγράψουμε συνολικά τα σενάρια και τις φήμες σχετικά με το Δήμο Γορτυνίας.
Σήμερα, όμως, θα κάνουμε ειδική αναφορά σε μία ισχυρή υποψηφιότητα που προχωρά και δεν είναι άλλη από εκείνη του νυν Δημάρχου Βυτίνας, Γιάννη Σακελλαρίου.
Ασφαλείς πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Σακελλαρίου διατηρεί άριστες σχέσεις με την πλειοψηφία των σημερινών Δημάρχων της επαρχίας Γορτυνίας (και άλλων αυτοδιοικητικών στελεχών της περιοχής) και μάλιστα είχε ήδη προχωρήσει σε κάποιες πρώτες επαφές και συζητήσεις μαζί τους για τη δημιουργία ενός δημοτικού σχήματος που θα ζητήσει την ψήφο των Γορτύνιων, τον προσεχή Νοέμβριο.
Ο Σακελλαρίου είναι αποφασισμένος να είναι υποψήφιος Δήμαρχος Γορτυνίας και φαίνεται ότι ήδη έχει «κλείσει» τις πρώτες συμφωνίες με πρόσωπα τα οποία –όταν ανακοινωθούν- θα προκαλέσουν αίσθηση…
Πρέπει να σημειωθεί ότι ο σημερινός Δήμαρχος Βυτίνας είναι ένα πρόσωπο το οποίο πολιτεύεται με σοβαρότητα και υπευθυνότητα, δεν αρκείται σε δημόσιες σχέσεις και φανταχτερές εκδηλώσεις, ενώ είναι σημαντικό ότι το όνομα του είναι καθαρό και δεν έχει ποτέ «λερωθεί» με σκάνδαλα ή περίεργες υποθέσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

blogger hit counter