tEFa7rqPp-c7UtSlqZ3pgypkFZI kalimera-arkadia.gr: Video με την καταγγελία στη Σούπερ Λίγκα εναντίον του Αστέρα Τρίπολης!

Παρασκευή 4 Ιουνίου 2010

Video με την καταγγελία στη Σούπερ Λίγκα εναντίον του Αστέρα Τρίπολης!


Γιώργος Βήτας: «Θα διεκδικήσουμε αποζημιώσεις για την υπόθεση Μιχαλόπουλου» (vid*)
04.06.10

Δηλώσεις Βήτα για το θέμα ΜιχαλόπουλουΣτον SUPER FM 104,3 και την εκπομπή του Γιάννη Γιαννάκη «90 ΚΑΙ ΚΑΤΙ» μίλησε ο νομικός σύμβουλος της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, Γιώργος Βήτας, αναφορικά με την υπόθεση της άκυρης μεταγραφής του Ηλία Μιχαλόπουλου στον Αστέρα Τρίπολης και τις καταγγελίες που ήδη κατατέθηκαν από τους Γιαννιώτες στη Σούπερ Λίγκα και θα κατατεθούν και στην ΕΠΟτην Δευτέρα για την παράνομη προσέγγιση και τη συμφωνία με τον Ηλία Μιχαλόπουλο που ανήκει ακόμα στην «κυανόλευκη» ΠΑΕ έχοντας συμβόλαιο ως τις 31/12/2012.
«Έγινε καταγγελία στη Σούπερ Λίγκα για τον Αστέρα Τρίπολης, παράλληλα είχαμε καλέσει σε απολογία τον Μιχαλόπουλο, ο οποίος δεν ήρθε, ούτε έστειλε απολογητικό υπόμνημα, οπότε θα συνεδριάσει το Δ.Σ. της ΠΑΕ, θα αποφασίσει για την τιμωρία του παίκτη και θα τη στείλει για επικύρωση στην ΕΠΟ», είπε στην αρχική του τοποθέτηση ο νομικός σύμβουλος του ΠΑΣ Γιάννινα και συμπλήρωσε «την Δευτέρα θα κάνουμε καταγγελία και στην ΕΠΟ με ταυτόχρονη αγωγή για αποζημίωση για τη συμπεριφορά του Αστέρα Τρίπολης, όπου θα ζητήσουμε 100.000 ευρώ. Από τον ποδοσφαιριστή θα ζητήσουμε άλλα χρήματα, επιπλέον».
Σε ερώτηση για το αν υπήρξε κάποια προσπάθεια από τον Αστέρα Τρίπολης για εξωδικαστικό συμβιβασμό, ο κ. Βήτας απάντησε ότι «δεν υπήρξε κάποια επαφή των δύο πλευρών».
Τα «πειστήρια» της παραβίασης του κανονισμού ιδιότητας και μεταγραφών, σύμφωνα με τον νομικό σύμβουλο της ΠΑΕ θα είναι «η ανακοίνωση από το επίσημο site του Αστέρα Τρίπολης, οι ανακοινώσεις και οι συνεντεύξεις του Ηλία Μιχαλόπουλου που ‘χάρηκε για τη μεταγραφή' του και όλα αυτά που διάβασαν όλοι και γενικώς όσα αποδεικνύουν ότι όλα έγιναν εν αγνοία μας».
Για το αν επηρεάζει την όποια δικαστική απόφαση η μη κατάθεση του συμβολαίου του ποδοσφαιριστή στην ΕΠΟ, ο κ. Βήτας απάντησε: «Και να το κατέθεταν δεν μπορούσε να το κάνει δεκτό η ΕΠΟ και να εκδώσει δελτίο στον ποδοσφαιριστή. Αρκεί και η προσέγγιση, που είναι κι αυτή μεμπτή, αλλά εδώ μιλάμε για συμφωνία που ανακοινώθηκε».
Για την άποψη του Ηλία Μιχαλόπουλου ότι η προσέγγιση ήταν μόνο σε θεωρητικό επίπεδο, σχολίασε: «Έτσι είναι το θεωρητικό επίπεδο; Τουναντίον δίνει «στεγνά» τον Αστέρα Τρίπολης, ο οποίος ανέφερε σε δική του ανακοίνωση ότι δεν ήξερε για την προσφυγή, ενώ στη δική του ο κ. Μιχαλόπουλος λέει ότι τον προσέγγισαν ομάδες όταν έμαθαν για την προσφυγή».
Τέλος σε ερώτηση, αν τυχόν δικαιωθεί στην προσφυγή του ο Μιχαλόπουλος και μείνει ελεύθερος, αν παύει να ισχύει η δυνατότητα του ΠΑΣ να διεκδικήσει αποζημιώσεις κτλ, τόνισε: «Υπό την αίρεση μιας δικαστικής απόφασης δεν μπορείς να συζητάς. Ήξερε ο Αστέρας Τρίπολης ότι θα δικαιωθεί ο Μιχαλόπουλος; Εδώ υπάρχει πολύ σοβαρό θέμα».
Ακούστε ηχητικά ολόκληρη τη συνέντευξη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

blogger hit counter