tEFa7rqPp-c7UtSlqZ3pgypkFZI kalimera-arkadia.gr: Τελευταία μέρα για το Ευρωπαϊκό Τουρνουά Υδατοσφαίρισης Γυναικών στην Τρίπολη

Κυριακή 1 Αυγούστου 2010

Τελευταία μέρα για το Ευρωπαϊκό Τουρνουά Υδατοσφαίρισης Γυναικών στην Τρίπολη


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΟΑΤ

"Έως και την Κυριακή 1 Αυγούστου  στην πόλη μας, διοργανώνεται ύστερα από πρόταση που είχε γίνει στην Κ.Ο.Ε. τον Ιούνιο του 2010 από τον πρόεδρό μας κ. Σωτηρόπουλο Γιώργο, το Τουρνουά Εθνικών Ομάδων Υδατοσφαίρισης Γυναικών με την ονομασία «THETIS CUP».
            Στο τουρνουά μετέχουν εκτός της Ελληνικής Εθνικής Ομάδας και οι Εθνικές Ομάδες της Ιταλίας, Ολλανδίας και Ρωσίας, ενώ θα έχει τηλεοπτική κάλυψη από τηλεοπτικά δίκτυα: ΝΕΤ, SUPERSPORT, EUROSPORT
Πρώτα από όλους θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον πρόεδρο της Κ.Ο.Ελλάδος Κο. Διαθεσόπουλο Δημήτριο καθώς και όλα τα μέλη του Δ.Σ. της Κ.Ο.Ε. για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στην πρόταση που κάναμε για την πραγματοποίηση, της σημαντικής αυτής αθλητικής εκδήλωσης στην πόλη μας.
            Θα θέλαμε επίσης να εκφράσουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Δήμαρχο της Τρίπολης κο. Κοτσιάνη Αλέξανδρο, τον Αντιδήμαρχο Τρίπολης κο. Καραχάλιο Ιωάννη και τον Νομάρχη Αρκαδίας κο. Κωνσταντόπουλο Δημήτριο για την μεγάλη τους υλική και οικονομική βοήθεια για την επιτυχή διεξαγωγή των αγώνων, αφού ο Δήμος Τρίπολης και η Ν.Α. Αρκαδίας είναι οι επίσημοι διοργανωτές της εκδήλωσης αυτής.
            Πιστεύουμε ότι η διοργάνωση αυτών των αγώνων θα βοηθήσει και θα ενισχύσει σημαντικά την πόλη μας τόσο σε οικονομικό επίπεδο αλλά κυρίως σε επίπεδο ετοιμότητας και βαθμού οργάνωσης που υπάρχει τόσο από πλευράς Δήμου Τρίπολης όσο και από την πλευρά του Συλλόγου μας στην διεκδίκηση και υλοποίηση αγώνων πανελλήνιας και ευρωπαϊκής  εμβέλειας.
Καλούμε όλους τους φίλους του υγρού στίβου και όχι μόνο να παρακολουθήσουν αυτό το τόσο σημαντικό τουρνουά υδατοσφαίρισης.
           
Το πρόγραμμα των αγώνων έχει ως εξής:

ΚΥΡΙΑΚΗ 01/8/2010 
10:00, ΟΛΛΑΝΔΙΑ-ΙΤΑΛΙΑ 
11:30, ΡΩΣΙΑ - ΕΛΛΑΔΑ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

blogger hit counter