tEFa7rqPp-c7UtSlqZ3pgypkFZI kalimera-arkadia.gr: Νέο «διπλό χτύπημα» από τον Αρκαδικό!

Τετάρτη 28 Ιουλίου 2010

Νέο «διπλό χτύπημα» από τον Αρκαδικό!


Οι εκπλήξεις του Αρκαδικού δεν σταματάνε, αφού σήμερα προχώρησε σε «διπλό μεταγραφικό χτύπημα», αποκτώντας τον Δημήτρη Κατιάκο και τον Γιάννη Αντωνιάδη που έπαιζαν πέρσι στο πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας με τον Ίκαρο/Έσπερο και τον Ερμή Λαγκαδά αντίστοιχα.
Ο Δημήτρης Κατιάκος γεννήθηκε στις 10 Μαρτίου 1987, έχει 2.05 και παίζει άνετα στις θέσεις των ψηλών, αφού θεωρείται ιδιαίτερα ταλαντούχος με καλές επιθετικές επιδόσεις.
Ο Κατιάκος στη μέχρι σήμερα καριέρα του έχει αγωνιστεί στον Έσπερο Καλλιθέας (Γ’ Εθνική), τον Πανιώνιο (Α1 κατηγορία), τον Πανερυθραικό (Α2 κατηγορία) και τον Ίκαρο/Έσπερο με τον οποίο πανηγύρισε την άνοδο στην Α1 κατηγορία.
Στην περσινή σαιζόν με τον Ίκαρο/Έσπερο σημείωσε 115 πόντους σε 26 αγώνες με 82% στις βολες, 58% στα δίποντα και 37% στα τρίποντα, ενώ ακόμα είχε 40 ριμπάουντ, 8 ασίστς, 7 κλεψίματα, 4 κοψίματα βγάζοντας στο σύστημα αξιολόγησης tendex 0.500.
Ο Κατιάκος από την αρχή της ενασχόλησης του με το μπάσκετ θεωρήθηκε ως ένα από τα μεγάλα ταλέντα του αθλήματος και αυτό αποδεικνύεται από τις συμμετοχές του στις «μικρές» εθνικές ομάδες.
Ο Κατιάκος μετράει 85 συμμετοχές με τις εθνικές ομάδες παίδων-εφήβων-νέων ανδρών σημειώνοντας 570 πόντους, ενώ έχει αγωνιστεί σε πέντε πανευρωπαϊκά πρωταθλήματα με τα παραπάνω αντιπροσωπευτικά μας συγκροτήματα.
Ο πρώτος του αγώνας ήταν με την εθνική παίδων στις 12 Ιουλίου 2002 με αντίπαλο την Ιταλία στο Σουρ Ντε Λοτ, όπου η εθνική μας έχασε με σκορ 81-85 με τον νυν φόργουορντ του Αρκαδικού να σημειώνει 16 πόντους
Ο τελευταίος του αγώνας με τα αντιπροσωπευτικά μας συγκροτήματα ήταν με την ομάδα των Νέων Ανδρών, όταν στις 14 Ιουλίου 2007 κέρδισε την Ουγγαρία με 62-45 στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα που έγινε στη Νόβα Γκόριτσα με τον Κατιάκο να σημειώνει 6 πόντους.
Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Αρκαδικού ο Κατιάκος τόνισε: «Ξέρω ότι ο Αρκαδικός είναι μία σοβαρή ομάδα που δουλεύει πολύ καλά, ειδικά τα τελευταία χρόνια. Πέρσι μάλιστα ήταν η ευχάριστη έκπληξη της Α2 κατηγορίας.
Μου αρέσει που ο Αρκαδικός παίρνει στην ομάδα νεαρά παιδιά σε ηλικία και το κλίμα στις τάξεις της ομάδας είναι πολύ καλό. Θα ήθελα να τονίσω πώς για πρώτη φορά φεύγω από το σπίτι μου στην Αθήνα και αυτό γίνεται για λογαριασμό του Αρκαδικού.
Μακάρι να ανεβούμε φέτος στην Α1 κατηγορία, αλλά γνωρίζω πώς είναι δύσκολο κάτι τέτοιο, αφού το πρωτάθλημα είναι πολύ ανταγωνιστικό. Ο Αρκαδικός τερμάτισε πέρσι στην 4η θέση και πλέον ο στόχος μας είναι ιδιαίτερα υψηλός, αφού πρέπει να ξεπεράσουμε αυτή τη θέση.
Οι δικοί μου στόχοι συμβαδίζουν με αυτούς της ομάδας, αφού θέλω να έρθει η διάκριση σε ομαδικό επίπεδο. Δεν με ενδιαφέρει κάτι σε ατομικό επίπεδο. Θέλω η ομάδα να πάει καλά.
Για τον κόσμο της ομάδας, οφείλω να παραδεχθώ ότι μου έχει κάνει τρομερή εντύπωση. Έχω παίξει αντίπαλος με τον Αρκαδικό από την Γ’ Εθνική κατηγορία και όλα αυτά τα χρόνια μου έχει κάνει εντύπωση που πηγαίνουν στο γήπεδο, που στηρίζουν την ομάδα τους και είναι φίλοι του αθλήματος. Ανυπομονώ να τον γνωρίσω και να παίξω για αυτόν τον κόσμο»
Ο Γιάννης Αντωνιάδης γεννήθηκε στις 16 Σεπτεμβρίου 1987, έχει ύψος 2.01 και παίζει στις θέσεις της περιφέρειας βοηθώντας στην επίθεση, αλλά και στην άμυνα, όπου θεωρείται πολύ καλός αμυντικός.
Ο Αντωνιάδης στην μέχρι τώρα καριέρα του έχει αγωνιστεί στον Μακεδονικό (Α1 κατηγορία), την Γουμένισσα και τον Απόλλωνα Καλαμαριάς (Β’ Εθνική) και στον Ερμή Λαγκαδά (Α2 κατηγορία).
Στο περσινό πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας με τον Ερμή Λαγκαδά είχε 97 πόντους σε 25 αγώνες, με 70% στις βολές, 62% στα δίποντα και 22% στα τρίποντα, ενώ είχε ακόμα 51 ριμπάουντ, 4 ασίστς, 8 κλεψίματα, 3 κοψίματα βγάζοντας 0.409 στο σύστημα αξιολόγησης tendex που είναι ιδιαίτερα υψηλό για περιφερειακό παίκτη.
Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Αρκαδικού ο Γιάννης Αντωνιάδης τόνισε: «Είμαι ευχαριστημένος που ήρθα σε ένα σοβαρό και φερέγγυο σωματείο που κάθε χρόνο πρωταγωνιστεί στα πρωταθλήματα που αγωνίζεται.
Γνωρίζω πώς έχει έναν καλό προπονητή, που βοηθάει ιδιαίτερα τα νεαρά παιδιά και θέλω να πιστεύω πώς το ίδιο θα γίνει και με μένα.
Ο δικός μου στόχος είναι να αναδειχθώ μέσα από την ομαδική δουλειά και προσπάθεια που θα γίνεται στον Αρκαδικό.
Από την πλευρά μου υπόσχομαι πώς θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της και στο τέλος της χρονιάς να είναι όλοι ευχαριστημένοι με αυτό που θα πετύχουμε.
Μου αρέσει που θα παίξω στο κοινό του Αρκαδικού, το οποίο γεμίζει το κλειστό γυμναστήριο της Τρίπολης και δημιουργεί μπασκετική ατμόσφαιρα σε κάθε παιχνίδι. Είναι μπασκετικός ο κόσμος της Τρίπολης και αυτό που λέω το έχω ζήσει ως παίκτης του Απόλλωνα Καλαμαριάς στην Β’ Εθνική, αφού πέρσι με τον Ερμή Λαγκαδά ο αγώνας ήταν κεκλεισμένων των θυρών»
Μέχρι σήμερα ο Αρκαδικός έχει κλέψει την παράσταση στην μεταγραφική περίοδο από όλες τις ομάδες με τις γρήγορες και μεθοδικές του κινήσεις, ανανεώνοντας τη συνεργασία του με τον Μύρωνα Παπαδάκη και αποκτώντας κατά σειρά τους Λέβεν, Μίσκοβιτς, Μόρφη, Κόκκαλη, Προδρόμου, Κατιάκο και Αντωνιάδη δημιουργώντας από νωρίς σχετικά έναν πολύ καλό «κορμό» παικτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

blogger hit counter