tEFa7rqPp-c7UtSlqZ3pgypkFZI kalimera-arkadia.gr: Αστέρας Τρίπολης-Παναρκαδικός 9-0!

Δευτέρα 9 Αυγούστου 2010

Αστέρας Τρίπολης-Παναρκαδικός 9-0!

Στο έβδομο φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας του, ο Αστέρας κέρδισε με 9-0 τον Παναρκαδικό, με το Βαγγέλη Βλάχο να δίνει χρόνο συμμετοχής σε αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές.
Τα γκολ του Αστέρα σημείωσαν οι:

-    Στο 3ο λεπτό ο Μπακασέτας με κεφαλιά-ψαράκι άνοιξε το σκορ
-    Στο 12ο λεπτό και μετά από εκπληκτικό συνδυασμό Ιβάνοφ, Τσαμπούρης, Μπακασέτας, ο τελευταίος με πλασέ διπλασίασε τα τέρματα του (2-0)
-    Στο 15ο λεπτό ο Φορτούνης βγήκε τετ α τετ με τον Ψυχογιό και με πλασέ ανέβασε το δείκτη του σκορ (3-0). Αυτό είναι το πρώτο γκολ του Τρικαλινού με
-    Στο 17ο λεπτό στην προσπάθεια του να διώξει την μπάλα ο Γ. Λαγός έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του
-    Λίγο πριν τελειώσει το ημίχρονο, ο Μπακασέτας με κοντινό πλασέ έκανε το σκορ 5-0 καταφέρνοντας να πετύχει χατ-τρικ.
-    Στο 51ο λεπτό ο Φορτούνης, αφού πέρασε όποιον αντίπαλο βρήκε μπροστά του και με πλασέ έκανε το 6-0.
-    Δύο λεπτά αργότερα με τακουνάκι ο Γαβριήλ Αποστολίδης έκανε το 7-0, σημειώνοντας το πιο όμορφο γκολ του τελικού
-    Στο
75’ με δυνατό σουτ του Αποστολίδη μέσα από τη μεγάλη περιοχή έκανε το 8-0 και
-    Στο
82’ ο Τσαμπούρης με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα σημειώνοντας το πρώτο του τέρμα με τη φανέλα του Αστέρα
Στο παιχνίδι ο Αστέρας είχε και δύο δοκάρια με τους Ιβάνοφ (
15’), Τζουμάκα (80’). Διαιτητής: Αγγελάκος Αστέρας: Κυριακόπουλος, Ρούμπιλ (46’ Γιαννούλης), Τσουμάγκας, Λαμπρόπουλος, Ορόθκο (46’ Σεντεμέντες), Λαδάκης, Κουρμπέλης, Τσαμπούρης, Φορτούνης, Ιβάνοφ (46’ Αποστολίδης), Μπακασέτας (60’ Τζουμάκας). Παναρκαδικός: Ψυχογιός (46’ Ζαντιώτης), Ντόκος (46’ Τσακάνι), Μπούτας, Σελλής (58’ Αναγνωστόπουλος), Γ. Λαγός (77’ Λάγκας), Κοσκολός (46’ Τζανής), Δήμος (82’ Ιωάννου), Δημητρέλης (53’ Κουρόγιωργας), Μέλλος (46’ Σπ. Λαγός), Μπακογιαννάκης (46’ Τσιόγκας), Κουλόπουλος (68’ Σουρλίγκας).
-    Όσοι δεν αγωνίστηκαν στο φιλικό παιχνίδι με τον Παναρκαδικό έκαναν προπόνηση στο βοηθητικό γήπεδο, όπου το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις φυσικής κατάστασης και στη συνέχεια τακτική στο γήπεδο.
-    Δεν ακολούθησαν το σημερινό προπονητικό πρόγραμμα οι Στεφανάκος, Κρις, Ριμκεβίτσιους που είναι τραυματίες και ο Αργυρόπουλος που κλήθηκε στην εθνική ελπίδων για το φιλικό παιχνίδι της Τετάρτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

blogger hit counter