tEFa7rqPp-c7UtSlqZ3pgypkFZI kalimera-arkadia.gr: Γιάννης Μανώλης: "Δεν λειτουργώ με βάση το παρασκήνιο και τις καρέκλες"!!!

Δευτέρα 2 Αυγούστου 2010

Γιάννης Μανώλης: "Δεν λειτουργώ με βάση το παρασκήνιο και τις καρέκλες"!!!



Ο υπεύθυνος συνδικαλιστικών φορέων της ΝΔ Γιάννης Μανώλης, μιλώντας στην εκπομπή 'Παιχνίδια Εξουσίας', που παρουσιάζει στο ΚΑΝΑΛΙ 1 του Πειραιά, στους 90,4, ο Βασίλης Σκουρής, μεταξύ άλλων δήλωσε:
- Κάθε κόμμα έχει τη στρατηγική του, η οποία κρίνεται εκ του αποτελέσματος. Ας περιμένουμε τα αποτελέσματα για να δούμε αν η στρατηγική Σαμαρά στις αυτοδιοικητικές εκλογές είναι λάθος ή σωστή.
- Η μάχη των αυτοδιοικητικών εκλογών θα έπρεπε να είναι κόντρα στο μνημόνιο. Ειδικά στις περιφερειες μόνον αυτοδιοικητικός δεν μπορεί να είναι ο χαρακτήρας τους... Έχουν πολιτικά χαρακτηριστικά.
- Η επιλογή Σαμαρά για στήριξη Δράκου στην Πελοπόννησο είναι περισσότερο αυτοδιοικητική και λιγότερο πολιτική. Η μάχη θα έπρεπε να είναι πολιτική.
- Θεωρώ αδιανόητο και τρελό ότι υπάρχουν άνθρωποι στο κόμμα που για να επιστρέψει ο Καραμανλής μπορούν να υπονομεύσουν τον Σαμαρά... Είναι απίθανο να υπάρχει μια τέτοια επιστροφή.
- Δεν σχολιάζω τις φήμες για πρόταση Τατούλη να είμαι υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης. Ανέντιμος απέναντι στην παράταξη δεν είμαι. Δεν λειτουργώ με βάση το παρασκήνιο και τις καρέκλες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

blogger hit counter