tEFa7rqPp-c7UtSlqZ3pgypkFZI kalimera-arkadia.gr: Σε "πονοκέφαλο" εξελίσσεται για τη ΝΔ το "χρίσμα" στην Τρίπολη!

Τετάρτη 18 Αυγούστου 2010

Σε "πονοκέφαλο" εξελίσσεται για τη ΝΔ το "χρίσμα" στην Τρίπολη!

Μάζωξη έγινε χθες στα γραφεία της ΝΔ στην Τρίπολη για το δημοτικό «χρίσμα». Εκτός από τους ενδιαφερόμενους (Λαμπρόπουλος, Μανδρώνης, Σμυρνιώτης, Σωτηρόπουλος και ο Δήμαρχος Κορυθίου Καρλής), παρόντες ήταν ο γραμματέας της ΝΔ Ανδρέας Λυκουρέντζος, ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Γιώργος Μαρκόπουλος, ο Νομάρχης Αρκαδίας Δημήτρης Κωνσταντόπουλος και κάποια άλλα «γαλάζια» στελέχη.
Στο επίκεντρο βρέθηκαν –όπως ήταν αναμενόμενο- οι επικείμενες δημοτικές εκλογές στην Τρίπολη. Ουσιαστικά, δεν προέκυψε κάτι συγκεκριμένο.
Βέβαια, από την πλευρά του κόμματος, κατέστη σαφές ότι ...


το βασικό ζητούμενο είναι να υπάρξει ενότητα, πέρα και πάνω από πρόσωπα.
Αν αυτό καταστεί δυνατόν, θα φανεί στην πορεία, αν και θεωρείται απίθανο να συμφωνήσουν όλοι μαζί να συμπορευθούν στις εκλογές.
Το πότε θα ανακοινωθεί η επιλογή της ΝΔ, σύμφωνα με πληροφορίες, αυτό θα γίνει την επόμενη εβδομάδα ή το αργότερο ως το τέλος του Αυγούστου.
Επί της ουσίας, εξακολουθεί να συγκεντρώνει σοβαρές πιθανότητες η επιλογή Μανδρώνη, ενώ ο Δημοσθένης Σωτηρόπουλος φαίνεται να έχει ζητήσει από το κόμμα το «χρίσμα» να δοθεί σε πρόσωπο το οποίο θα προέρχεται από τη δημοτική παράταξη «Νέα Πνοή στη Δημιουργική Πορεία». Ουσιαστικά, από την παράταξη αυτή, ενδιαφερόμενοι είναι ο Δημοσθένης και ο Μανδρώνης.
Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται η τακτική που θα ακολουθήσει ο Χρίστος Λαμπρόπουλος ο οποίος δηλώνει με νόημα ότι «όλα είναι ανοιχτά»… Πληροφορίες μάλιστα κάνουν λόγο ότι έχει στα χέρια του και παρουσίασε χθες, ενώπιον όλων των προαναφερόμενων, δημοσκοπήσεις και υπογραφές που είναι ικανές να ανατρέψουν όλα τα δεδομένα και να τον «χρίσουν» φαβορί για τη στήριξη της ΝΔ! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

blogger hit counter