tEFa7rqPp-c7UtSlqZ3pgypkFZI kalimera-arkadia.gr: Οριστικοποιήθηκε η νέα θέση της ψυχιατρικής κλινικής στο Νοσοκομείο της Τρίπολης

Σάββατο 21 Αυγούστου 2010

Οριστικοποιήθηκε η νέα θέση της ψυχιατρικής κλινικής στο Νοσοκομείο της Τρίπολης

Τον Πρόεδρο της ΔΕΠΑΝΟΜ κ. Κωνσταντίνο Καπελώνη, καθώς και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Ιωάννη Φωτάκη, επισκέφθηκε την Πέμπτη 19.08.2010, ο Διοικητής του Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης, κ. Παναγιώτης Παπαδόπουλος.
Κατά την δίωρη συνάντηση συζητήθηκαν όλα τα θέματα που απασχολούν σήμερα το Νοσοκομείο.
Συγκεκριμένα οριστικοποιήθηκε η νέα θέση του Ψυχιατρικού Τμήματος μετά την σχετική ομοφωνία Παναρκαδικού Νοσοκομείου και 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας.
Σημειώνουμε ότι η νέα θέση πλησίον του ...
Τ.Ε.Π. αποτελεί αίτημα όλων των φορέων της Αρκαδίας και συνολικά της κοινωνίας.
Σημειώνεται ότι στην συγκεκριμένη θέση έχει εκπονηθεί γεωτεχνική έρευνα και μελέτη.
Στις προσεχείς ημέρες θα σταλεί αίτημα του Παναρκαδικού Νοσοκομείου προς την Παναρκαδική Ομοσπονδία Αμερικής για την σχετική έγκριση του έργου, σύμφωνα με το Μισθωτήριο Συμβόλαιο που έχει υπογραφεί όρος 7. ΝΕΑ ΚΤΙΡΙΑ, (7.1).
Ο Διοικητής του Νοσοκομείου, δήλωσε μετά την συνάντηση:
«Η διοίκηση του Νοσοκομείου συνεργάζεται στενά και άριστα με την ΔΕΠΑΝΟΜ και την 6η Υ.ΠΕ. για να προχωρήσουν τα έργα που επιθυμούν οι πολίτες και να δημιουργηθεί το Ψυχιατρικό Τμήμα του Νοσοκομείου που θα καλύψει ανάγκες της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Προχωράμε δυναμικά, με σχεδιασμό και μετρήσιμους στόχους.»
Στη συνάντηση συζητήθηκαν απόψεις και οι διαδικασίες ολοκλήρωσης της μελέτης της καθ’ ύψος επέκτασης του Τραυματιολογικού (Μ.Ε.Θ., Αιμοδοσία, Μικροβιολογικό, Χειρουργεία) και της ένταξης τους στο ΕΣΠΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

blogger hit counter