tEFa7rqPp-c7UtSlqZ3pgypkFZI kalimera-arkadia.gr: Συγκέντρωση φορτηγών στα διόδια Νεστάνης

Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2010

Συγκέντρωση φορτηγών στα διόδια Νεστάνης

Πηγή -  ΑΠΕ
Σε κινητοποιήσεις βρίσκονται και οι αυτοκινητιστές στην Πελοπόννησο. Λίγες ώρες πριν, δεκαπέντε περίπου φορτηγά δημοσίας χρήσεως διεθνών μεταφορών, είχαν συγκεντρωθεί και στάθμευσαν στα διόδια Νεστάνης, του αυτοκινητοδρόμου Τρίπολης - Κορίνθου και περιμέναν ενίσχυση της συγκέντρωσης με συναδέλφους τους από την Λακωνία και την Μεσσηνία.
    Η κυκλοφορία των οχημάτων στον αυτοκινητόδρομο διεξάγεται ...
κανονικά. Στις προθέσεις των αυτοκινητιστών δεν είναι να αποκλείσουν τα διόδια του αυτοκινητοδρόμου, ούτε τα διυλιστήρια της Κορίνθου, αλλά συγκεντρώνονται και περιμένουν το πράσινο φως της ομοσπονδίας τους, προκειμένου να κινηθούν συντονισμένα προς την Αττική.
    Όπως μας επεσήμαναν πραγματοποίησαν παράσταση στη νομαρχία Αρκαδίας και επέδωσαν ψήφισμα διαμαρτυρίας ζητώντας από το νομάρχη Δημήτρη Κωνσταντόπουλο να το διαβιβάσει στην κυβέρνηση. Στο ψήφισμά τους οι αυτοκινητιστές εκφράζουν την αντίθεσή τους στην απελευθέρωση των μεταφορών και ζητούν την απόσυρση του επίμαχου νομοσχεδίου, ενώ παράλληλα καλούν σε διάλογο την κυβέρνηση.
    Τέλος, να σημειωθεί ότι στην αγορά της Πελοποννήσου δεν υπάρχει ως ώρας πρόβλημα έλλειψης καυσίμων και η κίνηση στα πρατήρια είναι συγκρατημένη. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

blogger hit counter