tEFa7rqPp-c7UtSlqZ3pgypkFZI kalimera-arkadia.gr: Σταματά η κυκλοφορία στην περιφερειακή οδό Ο.Η.Ε. στην Τρίπολη!

Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2010

Σταματά η κυκλοφορία στην περιφερειακή οδό Ο.Η.Ε. στην Τρίπολη!


Η Αστυνομία ανακοίνωσε τη διακοπή της κυκλοφορίας των πάσης φύσεως οχημάτων στο ρεύμα κυκλοφορίας της περιφερειακής οδού Ο.Η.Ε. – Τρίπολης, με κατεύθυνση από την οδό Καλαμών προς την οδό Σπάρτης, κατά τον χρόνο εκτέλεσης των προαναφερόμενων εργασιών, οι οποίες υπολογίζεται ότι θα διαρκέσουν για χρονικό διάστημα δύο (2) περίπου μηνών.

- Η αμφίδρομη κυκλοφορία των οχημάτων το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα θα πραγματοποιείται στο ρεύμα κυκλοφορίας της ...

περιφερειακής οδού Ο.Η.Ε., από την οδό Σπάρτης προς την οδό Καλαμών ( ανάλογα με την  πορεία των εργασιών τα οχήματα που θα κινούνται στην περιφερειακή οδό Ο.Η.Ε., με κατεύθυνση από την οδό Καλαμών προς την οδό Σπάρτης, θα εισέρχονται στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, για όσο διάστημα απαιτείται).
Η Απόφαση αυτή ισχύει, αφού προηγούμενα δημοσιευθεί στο τοπικό ηλεκτρονικό και έντυπο Τύπο, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 109 του Ν. 2696/1999 (Κ.Ο.Κ.) και τοποθετηθούν οι σχετικές προσωρινές πινακίδες σήμανσης ή πραγματοποιείται η ρύθμιση της κυκλοφορίας από τροχονόμους, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 52 παρ. 7   Ν. 2696/1999 (Κ.Ο.Κ).
Η διακοπή της κυκλοφορίας στο ανωτέρω ρεύμα κυκλοφορίας θα πραγματοποιηθεί από το Τμήμα Τροχαίας Τρίπολης, υπό τις ακόλουθες προϋποθέσεις:
α. Τοποθέτηση από την αρμόδια Υπηρεσία εκτέλεσης του έργου (Δ.Ε.Υ.Α. Τρίπολης ) της προβλεπόμενης εργοταξιακής σήμανσης, για τη διακοπή της κυκλοφορίας (προειδοποιητική – ρυθμιστική σήμανση, φωτεινοί σηματοδότες κ.λ.π.).
β. Διάθεση από την ίδια Υπηρεσία (Δ.Ε.Υ.Α. Τρίπολης) προσωπικού για την ενημέρωση των οδηγών.
γ. Επιβαλλόμενη συνδρομή από τον ανάδοχο του έργου κ. ΔΟΥΡΙΔΑ Παρασκευά, κάτ. Τρίπολης – οδός Εθνομαρτύρων 25.
    Οι παραβάτες της παρούσας, η εκτέλεση της οποίας ανατίθεται στους Αστυνομικούς, διώκονται και τιμωρούνται σύμφωνα με τις διατάξεις του Κώδικα Οδικής   Κυκλοφορίας.
blogger hit counter