tEFa7rqPp-c7UtSlqZ3pgypkFZI kalimera-arkadia.gr: Παναρκαδικός-Βρασιές 2-1

Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2010

Παναρκαδικός-Βρασιές 2-1

Στο αρκαδικό ντέρμπι του 7ου ομίλου, ο Παναρκαδικός κέρδισε με 2-1 τις Βρασιές και πήρε τρεις πολύτιμους βαθμούς.
Ο Παναρκαδικός άνοιξε το σκορ στο 12ο  λεπτό με όμορφο σουτ του ...Μπούτα έξω από τη μεγάλη περιοχή, με τη μπάλα να καταλήγει στο αριστερό παράθυρο της εστίας του Παπαδόπουλου. Ο τερματοφύλακας των Βρασιών πριν αποχωρήσει τραυματίας είχε επέμβει θετικά σε δύο τετ-α-τετ του Κουλόπουλου και Αποστολόπουλου. Στο 4’ και στο 8’ αντίστοιχα.
Ο Παναρκαδικός έφτασε κοντά στο γκολ και στο 43’ όταν μετά από κόρνερ του Πετρόπουλου, ο Αποστολόπουλος έκανε την προβολή , στέλνοντας τη μπάλα λίγο άουτ.
Στην επανάληψη, ο Παναρκαδικός κατάφερε να κάνει το 2-0 στο 67’ όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ του Λαγού, η μπάλα απομακρύνθηκε από τους αμυντικούς των Βρασιών και έφτασε στον Ιωάννου, ο οποίος με δυνατό σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή ‘έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.
Ένα λεπτό αργότερα, ο Παναρκαδικός έμεινε με παίχτη λιγότερο, καθώς αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Αποστολόπουλος. Οι φιλοξενούμενοι με το Μαντέλο έκαναν το 2-1 στο 71. Παρά το αριθμητικό μειονέκτημα, ο Παναρκαδικός έχασε ευκαιρίες στο τρίλεπτο 85-88 με το Βασιλειάδη να αποκρούει το σουτ των Μέλλου και το τετ-α-τετ του Δήμου. Την πιο κλασική ευκαιρία έχασε ο Παναρκαδικός στο 92’ όταν ο διαιτητής Ρατσιάτος καταλόγισε πέναλτι σε ανατροπή του Τζιανή από το Βασιλειάδη. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Μπεντεβής, όμως ο τερματοφύλακας των Βρασιών μπλόκαρε τη μπάλα.
Εκτός της αποβολής, κίτρινες κάρτες δέχθηκαν οι Κυριακίδης, Κουλόπουλος, Βασιλειάδης, Παρασκευάς, Μπακάλης
Παναρκαδικός: Ζαντιώτης, Ιωάννου, Μπούτας, Σελλής, Τσιόγκας, Δήμος, Πετρόπουλος (60’ Μέλλος), Κοσκολός (78’ Μπεντεβής), Κουλόπουλος (65’ Τζιανής), Αποστλόπουλος, Σπ. Λαγός
Βρασιές: Κλ. Παπαδόπουλος (16’ Βασιλειάδης), Κορολόγος, Μαντέλος, Παππάς, Παρασκευάς, Κυριακίδης, Ιατρίδης (46' Αλεξίου), Γ. Αδάμης, Αραχωβίτης, Δημάκος, Δημάκης (73' Μπακάλης)
blogger hit counter