tEFa7rqPp-c7UtSlqZ3pgypkFZI kalimera-arkadia.gr: Εθνική Ελπίδων: Άρχισε στην Τρίπολη η προετοιμασία για τη ρεβάνς με την Τσεχία

Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2010

Εθνική Ελπίδων: Άρχισε στην Τρίπολη η προετοιμασία για τη ρεβάνς με την Τσεχία

Στην Τρίπολη βρίσκεται από το μεσημέρι του Σαββάτου 9/10 η αποστολή της Εθνικής Ελπίδων ενόψει της ρεβάνς του 0-3 με την αντίστοιχη ομάδα της Τσεχίας. Στην Τρίπολη δεν ταξίδεψαν οι Κυριάκος Παπαδόπουλος και Θοδωρής Βασιλακάκης, ενώ σημειώνεται ότι δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα ρεβάνς θα έχει ο Τάσος Παπάζογλου. 
Η ομάδα πραγματοποίησε το απόγευμα του Σαββάτου την πρώτη της προπόνηση στο βοηθητικό γήπεδο του Αστέρα Τρίπολης. Ο Σάββας Γκέντσογλου έκανε αποθεραπεία λόγω μιας κάκωσης στον ταρσό του αριστερού ποδιού.
Δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΠΟ έκαναν οι διεθνείς ποδοσφαιριστές Αστέρης Γιακουμής και Ελίνι Δημούτσος. Αναλυτικά:
Γιακουμής: «Όλοι μας είμαστε στεναχωρημένοι από την βαριά ήττα και τον τρόπο με τον οποίο αυτή ήρθε. Δεν αξίζαμε αυτό το σκορ, άλλωστε για μεγάλο χρονικό διάστημα είχαμε τον έλεγχο του ματς και αρκετές σημαντικές ευκαιρίες. Αυτό που τώρα μπορούμε να κάνουμε είναι μια καλή εμφάνιση στον αγώνα της Τρίτης. Θέλουμε τη νίκη, θέλουμε την πρόκριση, όμως στο ποδόσφαιρο υπάρχουν πολλοί παράγοντες που καθορίζουν το αποτέλεσμα ενός αγώνα, όπως φάνηκε και στο Γιάμπλονετς. Θα προσπαθήσουμε πάντως με όλες μας τις δυνάμεις να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που θα έρθει στο γήπεδο και πάνω απ΄ όλα να αποδείξουμε ότι αξίζουμε περισσότερα ως ομάδα».
Δημούτσος: «Το αποτέλεσμα του αγώνα της Τσεχίας δεν αποδίδει τις πραγματικές δυνατότητες των δύο ομάδων. Πιστεύω ακόμη και τώρα ότι είμαστε ως σύνολο, παρά τις σημαντικές απουσίες παικτών, καλύτεροι από τους αντιπάλους μας, όμως μια σειρά γεγονότων δεν μάς επέτρεψαν να πάρουμε ένα καλό σκορ. Δυστυχώς, σε αυτό το επίπεδο τα λάθη πληρώνονται. Δεν έχουμε, πλέον, τίποτα να χάσουμε. Θα κυνηγήσουμε στον αγώνα της Τρίτης το γρήγορο γκολ για να έχουμε περισσότερες ελπίδες στη συνέχεια. Η ομάδα αυτή έχει πολλές δυνατότητες και πολλούς καλούς παίκτες. Καλούμε τους φιλάθλους της Τρίπολης να στηρίξουν τις προσπάθειές μας στο δύσκολο έργο που έχουμε».
*Η προπόνηση της Δευτέρας 11/10 θα αρχίσει στις 17:00 (αντί 18:00) στο βοηθητικό γήπεδο του Αστέρα και η συνέντευξη Τύπου του κ. Γεωργιάδη στις 16:30 (αντί 17:00).
blogger hit counter