tEFa7rqPp-c7UtSlqZ3pgypkFZI kalimera-arkadia.gr: "Η κυβέρνηση θέλει να μας φοβίσει όλους, αλλά εμείς έχουμε το Δράκο"!

Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2010

"Η κυβέρνηση θέλει να μας φοβίσει όλους, αλλά εμείς έχουμε το Δράκο"!

Τελευταίος σταθμός της περιοδείας του Προέδρου της ΝΔ στην Πελοπόννησο, ήταν η Μεγαλόπολη, όπου περιόδευσε στην αγορά της πόλης, μίλησε με πολίτες και στη συνέχεια κατευθύνθηκε στο εκλογικό κέντρο του υποψηφίου δημάρχου Μεγαλόπολης Γιάννη Φουσέκη, τον οποίο στηρίζει η ΝΔ.
    "Είμαστε συσπειρωμένοι κι ενωμένοι σαν μία γροθιά. Η κυβέρνηση θέλει να μας φοβίσει όλους, αλλά εμείς έχουμε το Δράκο", τόνισε ο Α. Σαμαράς, εννοώντας τον υποψήφιο περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Δράκο, τον οποίο υποστηρίζει.
    Ο Αντώνης Σαμαράς διαβεβαίωσε ότι "δίνουμε μάχη για την ελπίδα του τόπου, μάχη ενάντια την πολιτική του ΠΑΣΟΚ,που θέλει τον κόσμο φοβισμένο, με μια νοοτροπία που θέλει τα μαγαζιά σιγά-σιγά να σβήνουν. Και τις παραγωγικές δυνάμεις να υποκύπτουν. Να μην υπάρχει αισιοδοξία για τους νέους. Κάνουμε αγώνα για να έχουν δικαίωμα στην ελπίδα τα νέα παιδιά".
    Και συμπλήρωσε:
 "Θέλω να σας παρακαλέσω να προχωρήσουμε σε αυτή τη μάχη μαζί. Και δεν ζητάω ψήφο για μένα, ούτε καν για την παράταξη. Ζητάω τη ψήφο σας για εσάς και τις οικογένειές σας. Για να φύγουμε από την απελπισία. Για καθαρό μέλλον, με αγωνιστικότητα και δημιουργικότητα. Για να κτίσουμε ένα καλύτερο αύριο".
    Οι εκλογές, είπε, είναι το πρώτο βήμα και πρέπει να στείλουμε το μήνυμα στην κυβέρνηση. Γιατί αν στείλουμε το μήνυμα ότι όλα πάνε καλά το 2011, να περιμένετε ότι θα είναι έτος φοροκαταιγίδας. Δεν επιτρέπεται, είπε, αποχή. Γιατί η αποχή είναι υπέρ του ΠΑΣΟΚ, τόνισε.
    Κατέληξε δε λέγοντας ότι η αποχή είναι μήνυμα αντισυσπείρωσης. Εμείς ζητάμε την ενότητα, τη συσπείρωση, όπως αρμόζει στους Ελληνες.
    Σε ερώτηση σχετικά με τα όσα ανέφερε ο επικεφαλής της Ευρωζώνης Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, ο πρόεδρος της ΝΔ τόνισε ότι ο πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου είπε πως "αν θέλει κανείς να ανατρέξει στα πραγματικά στοιχεία της οικονομίας και να δει πότε συνέβη το κακό, πρέπει να πάει να ανατρέξει τη δεκαετία του ΄80".
    "Η δεκαετία του ΄80, όμως, είναι η δεκαετία του ΠΑΣΟΚ. Είναι η δεκαετία για την οποία εμείς ζητούμε να ξεκινήσει η έρευνα της Εξεταστικής Επιτροπής. Το ΠΑΣΟΚ για λόγους που ο καθένας καταλαβαίνει και αντιλαμβάνεται δεν το θέλει. Ομως, ήρθαν, όχι εμείς, αλλά από το εξωτερικό, να τους επισημάνουν πότε ξεκίνησε το κακό. Εμείς, σήμερα, άλλη μια φορά δικαιωνόμαστε. Αλλά δεν δίνουμε τοσο σημασία στο χθες. Εμείς σημασία περισσότερη δίνουμε στα μέτρα για το αύριο", συμπλήρωσε.

blogger hit counter