tEFa7rqPp-c7UtSlqZ3pgypkFZI kalimera-arkadia.gr: Σύναξη Ιερέων - Εφημερίων της Τριπόλεως στην Ιερά Μητρόπολη Μαντινείας και Κυνουρίας

Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2010

Σύναξη Ιερέων - Εφημερίων της Τριπόλεως στην Ιερά Μητρόπολη Μαντινείας και Κυνουρίας


 Σε άριστο κλίμα κατόπιν  Προσκλήσεως του Σεβ. Μητροπολίτου Μαντινείας και Κυνουρίας κ. κ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ,  στα πλαίσια των συνάξεων που λαμβάνουν χώρα στις  Πόλεις και τις Αρχιερατικές Περιφέρειες της Μητροπόλεώς μας,  πραγματοποιήθηκε   την  Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010, στο Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως μας, συνάντηση του Σεβ. Μητροπολίτου μας, μετά των Ιερέων  των Ενοριών  της Τριπόλεως και συζητήθηκαν διάφορα θέματα που αφορούν την Τοπική Εκκλησία, όπως η ...

έναρξη των Κατηχητικών Σχολείων και θέματα που έχουν σχέση με το φιλανθρωπικό έργο των ενοριών της Πόλεως, την σημερινή εποχή που όλοι αντιμετωπίζουν πολυποίκιλα προβλήματα στην καθημερινότητά τους.
Κατόπιν της εισηγήσεως του  Σεβ. Μητροπολίτου Μαντινείας και Κυνουρίας κ. κ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ, ακολούθησε διαλογική συζήτηση  εις την ως άνω εισήγηση, εξήχθησαν πολύτιμα συμπεράσματα και  λύσεις δια την ευόδωση του Εκκλησιαστικού μας έργου, καθώς και ενημερώθηκε ο Σεβ. Μητροπολίτης, από τους υπευθύνους Ιερείς, δια το προγραμματισμό που έχει  γίνει επί τη ενάρξη όλων των βαθμίδων των Κατηχητικών Σχολείων δια το νέο Κατηχητικό έτος 2010  -  2011.
Διάχυτη ηταν η ικανοποίηση των Ιερέων,  από την όλη σύναξη.   Ευελπιστώντας συν Θεό,  και με τις ευχές και τις ευλογίες του Σεβ. Μητροπολίτου Μαντινείας και Κυνουρίας κ. κ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ, στην επομένη  σύναξη να παρουσιασθούν   και τα καρποφόρα αποτελέσματά της.  

+ Ιερεύς Ιωάννης Σουρλίγγας
blogger hit counter