tEFa7rqPp-c7UtSlqZ3pgypkFZI kalimera-arkadia.gr: Απάντηση του Διοικητή του Παναρκαδικού Νοσοκομείου σε σχόλιο του "Καλημέρα Αρκαδία"

Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2010

Απάντηση του Διοικητή του Παναρκαδικού Νοσοκομείου σε σχόλιο του "Καλημέρα Αρκαδία"

Την Τρίτη, 12.10.2010 αναρτήθηκε στο blog ¨ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΡΚΑΔΙΑ¨, σχόλιο, που πληροφορούσε ότι το Ιατρικό Προσωπικό του Νοσοκομείου δεν έχει πληρωθεί εφημερίες έξι (6) μηνών και ότι παρουσιάζονται βασικές ελλείψεις υγειονομικού υλικού και υπολειτουργία Τμημάτων, λόγω υποστελέχωσης.
Στο σχόλιο αυτό, ο Διοικητής του Γ.Π.Ν. Τρίπολης κ. Παναγιώτης Παπαδόπουλος, δ ι ε υ κ ρ ι ν ί ζ ε ι:

Α) Όσον αφορά το Ιατρικό Προσωπικό του Γ.Π.Ν. Τρίπολης έχει πληρωθεί εφημερίες μέχρι και τον Μάρτιο 2010.
Οι εφημερίες Απριλίου 2010 βρίσκονται στο στάδιο της τελικής εγκρίσεως από τον κ. Επίτροπο του Ελεγκτικού Συνεδρίου, ενώ οι εφημερίες Μαΐου 2010, ευρίσκονται στην Υ.Δ.Ε. για έγκριση και στην συνέχεια για τελική έγκριση από τον κ. Επίτροπο του Ελεγκτικού Συνεδρίου.
Οι εφημερίες των μηνών Ιουνίου – Ιουλίου 2010 είναι προς έγκριση στο Δ.Σ., το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 18.10.2010.
Οι εφημερίες Αυγούστου παραμένουν απλήρωτες, διότι εκκρεμεί κοινή Υπουργική Απόφαση για επιπλέον επιχορήγηση, όπως άλλωστε γίνεται από τον Ιανουάριο του 2010.
Οι εφημερίες Σεπτεμβρίου 2010, θα πληρωθούν με βάση τον νόμο 3868/2010.
Η έγκριση της επιπλέον επιχορήγησης, την οποία γνωρίζει και συμφωνεί το Ιατρικό Προσωπικό, δημιουργεί καθυστερήσεις στην πληρωμή του.
Η Διοίκηση είχε τη δυνατότητα να καταβάλλει τις εφημερίες μηνιαίως, όμως το Ιατρικό Προσωπικό θα στερείτο τις επιπλέον αυτές επιχορηγήσεις.
Β) Στο Νοσοκομείο δεν παρουσιάζονται βασικές ελλείψεις υγειονομικού υλικού και παρά την έλλειψη σε Ιατρικό – Νοσηλευτικό και λοιπό Προσωπικό, τα Τμήματα λειτουργούν με άριστη Επιστημονική – Ιατρική κάλυψη.
Η συνεργασία της Διοίκησης με όλους τους γιατρούς είναι συνεχής και σταθερή. Η εργασιακή ειρήνη και η άρτια επιστημονική κατάρτιση του Ιατρικού Προσωπικού του Νοσοκομείου μας εξασφαλίζει υψηλού επιπέδου ιατρικές υπηρεσίες στους Πολίτες της Περιφέρειας Πελοποννήσου.
Ευχαριστούμε πολύ για την φιλοξενία σας και την ευγενή κριτική  σας, που είναι απαραίτητη για να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες που παρέχουμε στους Πολίτες. 
blogger hit counter