tEFa7rqPp-c7UtSlqZ3pgypkFZI kalimera-arkadia.gr: Είναι όλοι τους Αρκάδες

Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2010

Είναι όλοι τους Αρκάδες

http://www.tanea.gr/
ΜΕ τους Αρκάδες Δημήτρη Αβραμόπουλο,Πάνο Παναγιωτόπουλο και Ανδρέα Λυκουρέντζο στο πλάι του ήταν χθες στην Τρίπολη ο Αντώνης Σαμαράς. Ο πρόεδρος της Ν.Δ. κάνει αυτό το Σαββατοκύριακο περιοδεία στην Πελοπόννησο που θα μπορούσε να έχει ως τίτλο: «Η διάσωση του στρατιώτη Δράκου».
O ΝΟΜΑΡΧΗΣ Μεσσηνίας Δημήτρης Δράκος είναι ο υποψήφιος της Ρηγίλλης στην Πελοπόννησο, αλλά η υποστήριξη του ΠΑΣΟΚ στον Πέτρο Τατούλη και το αναρχικό στυλ της ...υποψηφιότητάς του έχουν δημιουργήσει συνθήκες ανατροπής. Το επιτελείο της Ν.Δ. είχε πλήρη συνείδηση ότι οι αρκάδες ψηφοφόροι κολακεύονταν και από το γεγονός ότι ο Πέτρος είναι Αρκάς. Προκειμένου να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα, η Ρηγίλλης αποφάσισε να παίξει το παιχνίδι των γενεαλογικών δένδρων.
Ολα άρχισαν στη Στεμνίτσα
«ΑΡΚΑΔΕΣ θέλετε;», τους είπαν.
«Ιδού ο Αρκάς Σαμαράς!». Ο πρόεδρος της Ν.Δ. έλκει καταγωγή από τη Στεμνίτσα, την οποία έβαλε επίσης στο πρόγραμμά του. Ο προπρο-προπάππους του Σαμαρά ήταν οπλαρχηγός. Μετά η οικογένεια κατέβηκε προς Καλαμάτα, ό που άνοιξαν αρχικά κατάστημα εδωδίμων για να ακολουθήσει η γνωστή συνέχεια στην ιατρική όπου διακρίθηκε ο πατέρας του σημερινού προέδρου της Ν.Δ.
ΠΑΝΤΩΣ, η Ρηγίλλης δεν σταμά τησε εκεί. Αρκάς βαφτίστηκε και ο Δράκος, %του οποίου ως τόπος αρχικής καταγωγής αναφέρεται η Μεγαλόπολη! Συμπέρασμα: στις αυτοδιοικητικές εκλογές στη Ν.Δ.
«είναι όλοι Αρκάδες». 
blogger hit counter