tEFa7rqPp-c7UtSlqZ3pgypkFZI kalimera-arkadia.gr: Σύμπραξη Κουντάνη - Λύτρα για το Δήμο Γορτυνίας

Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2010

Σύμπραξη Κουντάνη - Λύτρα για το Δήμο Γορτυνίας

Από τον Μιλιτάδη Λύτρα, δόθηκε στη δημοσιότητα η παρακάτω ανακοίνωση η οποία απευθύνεται προς όλους τους Γορτύνους: "Αγαπητοί Πατριώτες, Αγαπητοί Γορτύνιοι
Το τελευταίο χρονικό διάστημα και ύστερα από τη σύμπραξή μου με τον τέως Δήμαρχο Βυτίνας κ. Κουντάνη- ένα σημαντικό αυτοδιοικητικό στέλεχος, ένα πρόσωπο που ποτέ δεν ενεπλάκη σε σκοτεινές υποθέσεις- ο συνδυασμός μας απόκτησε μια δυναμική, μια δυναμική που εξελίσσεται σε προοπτική νίκης. Καθημερινά αφουγκράζομαι την αποστροφή των πολιτών προς τα δύο μεγάλα κόμματα που ευθύνονται για τη σημερινή τραγική οικονομική και μη κατάσταση οχί μονάχα της Γορτυνίας αλλά ολόκληρης της Ελλάδος. Γινόμαστε δέκτες θετικών σχολίων και πέρνουμε δύναμη από τις προτροπές των Γορτυνίων να δουν στο νεοσύστατο δήμο κάτι το διαφορετικό, κάτι το πραγματικά ακομμάτιστο, ανιδιοτελές και καθαρό.
Ο συνδυασμός μας είναι ο μοναδικός ανεξάρτητος σχηματισμός στις επερχόμενες εκλογές. Τον προεκλογικό μας αγώνα -που θαρρούμε πως τον δίνουμε με ιδιαίτερη αξιοπρέπεια- δεν το χρηματοδοτεί ο κομματικός μηχανισμός αλλά εμείς οι ίδιοι.
Καλούμε όλους εσάς να καταψηφίσετε τους κομματικούς εκπροσώπους της ΝΔ, και ΠΑΣΟΚ διότι η αδυναμία των επιχειρημάτων τους για μια ΝΕΑ ΥΠΕΡΗΦΑΝΗ ΓΟΡΤΥΝΙΑ κρύβεται πίσω από μια κομματική ταμπέλα. 
Καλούμε όλους εσάς να καταψηφίσετε τον εκπρόσωπο του μνημονίου, ένα μνημόνιο που ευθύνεται για την υποβαθμίση της ποιότητας της ζωή μας, που θέτει επί επισφάλεια και υποθηκεύει το μέλλον των παιδιών μας. 
Καλούμε εσάς να πείτε ένα μεγάλο όχι στον εκπρόσωπο της ΝΔ διότι απλούστατα και η δεξία παράταξη είναι συνυπεύθυνη για το σημερινό οικονομικό χάλι.
Αγαπητοί Γορτύνιοι εμείς είμαστε πραγματικά και όχι κατά επίφαση ανεξάρτητοι. Αγαπητοί πατριώτες εμείς ποτέ δεν υπήρξαμε Βουλευτές, πρόεδροι Πρακτορείων ειδήσεων, πολιτευτές διαφόρων κομμάτων.
Το έργο του κύριου Κουντάνη τόσο στο Δήμο Βυτίνας όσο και στη Κοινότητα Νυμφασίας είναι ιδιαιτέρως αξιοσημείωτο και αξιομνημόνευτο. Ο κύριος Κουντάνης ως ο άνθρωπος της διπλανής πόρτας ουδέποτε είδε το δήμο ως χώρο προσωπικής προβολής αλλά ως χώρο προσφοράς.
Εγώ επέλεξα να σταδιοδρομήσω ακαδημαικά, να μεταδίδω τις επιστημονικές γνώσεις μου στους νέους ανθρώπους, το πιο δυναμικό κομμάτι της κοινωνίας μας, το μέλλον του τόπου μας και να αφοσιωθώ στην έρευνα. Θέλω να προσφέρω στο τόπο που γεννήθηκα και μεγάλωσα, με τρόπο που κανείς άλλος δεν επιχείρησε στο παρελθόν σε αυτοδιοικητικό επίπεδο.
ΟΤΑΝ Η ΓΝΩΣΗ ΣΥΝΑΝΤΑ ΤΗ ΠΕΙΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΟ ΤΟΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗ ΓΟΡΤΥΝΙΑ ΠΡΟΥΠΟ ΠΟΛΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ.
ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΗ ΠΛΑΤΗ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΑΓΓΙΞΤΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ. 
ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΚΑΙ ΑΓΚΑΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΝΕΟ ΚΑΙ ΑΦΘΑΡΤΟ

Δρ. Μιλτιάδης Δ. Λύτρας"
blogger hit counter