tEFa7rqPp-c7UtSlqZ3pgypkFZI kalimera-arkadia.gr: Συλλήψεις για ναρκωτικά στο Παλλάντιο

Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2010

Συλλήψεις για ναρκωτικά στο Παλλάντιο

Στις  12 Οκτωβρίου 2010  και ώρα 19:00’ στη τοποθεσία Αγία Παρασκευή του Τ.Δ. Παλλαντίου Δήμου Τρίπολης, Αστυνομικοί του Τ.Α. Τρίπολης συνέλαβαν έναν (1) άνδρα ηλικίας 54 ετών, κάτοικο Τρίπολης, τη στιγμή που με άλλο έναν (1) άνδρα, ηλικίας 30 ετών , κάτοικο Τρίπολης εισήλθαν σε ...
φυτεία -44- δενδρυλλίων κάνναβης, ύψους 2 περίπου μέτρων το καθένα, την  οποία εφύλασσαν οι ανωτέρω Αστυνομικοί, ενώ ο δεύτερος διέφυγε τη σύλληψη, αναζητούμενος.
Παράλληλα σε ταυτόχρονη επιχείρηση που πραγματοποίησαν άλλοι Αστυνομικοί της ίδιας Υπηρεσίας, στην Τρίπολη, ενήργησαν νομότυπα έρευνα στη κατοικία του αδελφού του διαφεύγοντας τη σύλληψη 2ου δράστη, άνδρα ηλικίας 30 ετών τον οποίο και συνέλαβαν καθόσον βρήκαν -325- γραμμάρια κάνναβη, μια (1) ζυγαριά ακριβείας και το χρηματικό ποσό των -400- ευρώ ως προερχόμενο από την εμπορία των ναρκωτικών.
Τα δενδρύλλια της κάνναβης, οι ναρκωτικές ουσίες, τα χρήματα, η ζυγαριά ακριβείας αλλά και το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο με το οποίο εκινούντο οι δράστες κατασχέθηκαν, ενώ οι συλληφθέντες με τη σε βάρος τους σχηματιζόμενη  δικογραφίας θα οδηγηθούν στην κ. Εισαγγελέα Πλημ/κών Τρίπολης. 
blogger hit counter