tEFa7rqPp-c7UtSlqZ3pgypkFZI kalimera-arkadia.gr: Ηχηρή παρουσία εθνικιστών στην Τρίπολη και αντιπαράθεση με την Αστυνομία!

Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2010

Ηχηρή παρουσία εθνικιστών στην Τρίπολη και αντιπαράθεση με την Αστυνομία!


Σε πολλά εθνικιστικά ιστολόγια κυκλοφορούν διάφορες πληροφορίες, φωτογραφίες, ακόμα και βίντεο για τη δράση «αυτόνομων» εθνικιστών» στην πόλη της Τρίπολης.
Μεταξύ άλλων, αναφέρεται ότι «για πολλοστή φορά Αυτόνομοι και Ελεύθεροι Εθνικιστές / Εθνικοσοσιαλιστές από την Πελοπόννησο αποφάσισαν να παρευρεθούν στο παιχνίδι της εθνικής νέων με την ομάδα της Τσεχίας στο γήπεδο της Τρίπολης την Τρίτη το βράδυ.»
Σημειώνεται δε ότι:
«Όπως έχουμε γράψει και στο παρελθόν το τελευταίο πράγμα που μας ενδιαφέρει στο γήπεδο είναι η εξέλιξη του ματς.
Το γήπεδο αποτελεί για εμάς το μέσο και όχι τον κύριο σκοπό.
Λόγω του σημαντικού αριθμού νέων ανθρώπων που παρευρίσκονται στα αθλητικά γεγονότα είναι ένας πολύ καλός «χώρος» για να έρθει κάποιος συνειδητοποιημένος Εθνικοσοσιαλιστής / Εθνικιστής σε άμεση επαφή με την νεολαία.»
Στο γήπεδο όμως έγιναν διάφορα … παρατράγουδα, αφού οι εθνικιστές καταγγέλλουν ότι μόλις λίγα λεπτά μετά την είσοδο τους, αστυνομικοί δεν επέτρεψαν να αναρτηθεί ένα πανό στο γήπεδο. Ακολούθησε ένταση, με εκατέρωθεν ύβρεις και λεκτικές διενέξεις, όπως τονίζεται στα
blogs. Τελικά, καμιά σύλληψη δεν έγινε και το «πανό» έμεινε κανονικά στα χέρια των εθνικιστών.
Στην συνέχεια, προχώρησαν σε δυναμική παρέμβαση ενάντια στα ναρκωτικά,
στο κέντρο της πόλης. Μοιράστηκαν εκατοντάδες φυλλάδια σε νέους και νέες
σε πλατείες, στέκια και στο πεζοδρόμιο.
Περνώντας από το κέντρο της πόλης, οι εθνικιστές επισκέφθηκαν κεντρικά προεκλογικά κέντρα και μετέφεραν – όπως λένε-  τις δικές τους «ξεχωριστές» ευχές
πρόσωπο με πρόσωπο… 
blogger hit counter