tEFa7rqPp-c7UtSlqZ3pgypkFZI kalimera-arkadia.gr: Σύμπραξη Κουντάνη - Λύτρα στις δημοτικές εκλογές Γορτυνίας!

Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2010

Σύμπραξη Κουντάνη - Λύτρα στις δημοτικές εκλογές Γορτυνίας!

"Συμφωνήσαμε Σήμερα με τον Πρώην Δήμαρχο Βυτίνας, κ. Κουντάνη, να κατέβουμε μαζί στις εκλογές. Είναι μια εξέλιξη που με χαροποιεί ιδιαίτερα. Για έναν απλό λόγο. Είμαστε και οι 2 άνθρωποι της δουλειάς. Θα δουλέψουμε σκληρά για το καλό της Γορτυνίας. Θα αποδείξουμε πως δύο  ανεξάρτητοι άνθρωποι, μπορούν να συνεργαστούν και πως μπορούν να φανουν χρήσιμοι στον τόπο τους χωρίς δεσμεύσεις. Τις επόμενες μέρες θα προβούμε σε πιο αναλυτικές ανακοινώσεις. Στην παρούσα φάση καλούμε και ...
άλλους συνυποψήφιους μας, να στρατευθούν σε αυτήν την προσπάθεια. 
Προσωπικά τρέφω απεριόριστη εκτίμηση και σεβασμό στον Κωνσταντίνο. Ξέρει και Ξέρω ότι τα χνώτα μας ταιριάζουν. Είμαστε και οι 2 άνθωποι μακριά απο δολοπλοκίες και συμφωνίες κάτω από το τραπέζι. Ζητάμε στις εκλογές την ψήφο σας γιατί πιστεύουμε ότι μπορούμε να κάνουμε ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΕΡΓΟ στην Γορτυνία. Θα εργαστούμε σκληρά γιαυτό.
Αγαπητέ Κώστα, ένα πράγμα να ξέρεις. Η ειλικρίνεια σου και ο χαρακτήρας σου είναι για μένα κάτι σαν λόγος τιμής. Δεσμεύομαι να τιμήσω τη συμφωνία μας, και θα εργαστώ προς αυτήν την κατεύθυνση. Η δική σου πείρα και οι ικανότητες και η δική μου λαχτάρα να προσφέρω με τις γνώσεις μου αποτελούν για μένα συμβόλαιο προσφοράς. Ναι θα πορευτούμε μαζί στις εκλογές πρεσβεύοντας για τον τόπο μας χαρμόσυνα μαντάτα.
Ελπίζω οι πατριώτες να εκτιμήσουν τη σύμπράξή μας. Πιστεύω ότι θα το κάνουν με τρόπο ξεκάθαρο και δυνατό.
Σε ευχαριστώ από την καρδιά μου για την  εκτιμισή σου και την εμπιστοσύνη σου. Παίρνω δύναμη από αυτήν και συνεχίζω σε όσα ξεκινήσαμε.
Πατριώτες και Πατριώτισσες αξίζουμε στη Γορτυνία ένα Καλύτερο Αύριο. Αξίζουμε να αποδείξουμε πως δε χάθηκε το τρένο της Ανάπτυξης, πως η Ερήμωση του πανέμορφου τόπου μας δεν είναι μονόδρομος. Αξίζουμε Περισσότερα από όσα μας υπόσχονται. Πολύ δε περισσότερο αξίζουμε εμείς οι ίδιοι να είμαστε αυτοί που θα σχεδιάσουμε και θα υλοποιήσουμε ένα πρωτόγνωρο αναπτυξιακό σχέδιο για την Γορτυνία.
Μην έχετε καμιά αμφιβολία. Μπορούμε μαζί να κάνουμε τον τόπο μας ΠΡΟΤΥΠΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ. Χωρίς βαρύδγουπα επίθετα. Με πολλή δουλειά, πίστη και ατελείωτη διεκδίκηση.
Θα τα καταφέρουμε. Καλή αντάμωση πατριώτες και πατριώτισσες.
Μιλτιάδης Δ. Λύτρας"
blogger hit counter