tEFa7rqPp-c7UtSlqZ3pgypkFZI kalimera-arkadia.gr: Αντισεισμική προστασία για το Παναρκαδικό Νοσοκομείο και το Κέντρο Υγείας Λεωνιδίου

Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2010

Αντισεισμική προστασία για το Παναρκαδικό Νοσοκομείο και το Κέντρο Υγείας Λεωνιδίου

Το Ινστιτούτο Τεχνικής Σεισμολογίας & Αντισεισμικών Κατασκευών (ΙΤΣΑΚ), προέβη στην εγκατάσταση ενός (1) επιταχυνσιογράφου στο Γενικό Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης «Η ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑ» και άμεσα στο Κ.Υ. Λεωνιδίου.
Οι εγκαταστάσεις αυτές εντάσσονται σε σχετικό πρόγραμμα για την αντισεισμική προστασία και τον έλεγχο των βλαβών από σεισμούς στο δομημένο περιβάλλον.
Το ΙΤΣΑΚ έχει αναλάβει την υποχρέωση ...
στα πλαίσια αυτής της συνεργασίας, να ενημερώνει σε περίπτωση ισχυρού σεισμού αρμόδιους φορείς της Πολιτείας.

Στο πλαίσιο αυτό, κλιμάκιο του ΙΤΣΑΚ, αποτελούμενο από τον Σεισμολόγο, κ. Χρήστο Παπαϊωάννου, τον Πολιτικό Μηχανικό, κ. Στράτο Ζαχαρόπουλο και τον Τεχνικό, κ. Νίκο Αδάμ, επισκέφθηκε το Γενικό Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης «Η ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑ», σήμερα Τετάρτη, 13.10.2010 και είχε συνάντηση με τον Διοικητή, κ. Παναγιώτη Παπαδόπουλο και τις Τεχνικές Υπηρεσίες.
Ο Διοικητής του Νοσοκομείου, κ. Παναγιώτης Παπαδόπουλος δήλωσε:
Συγχαρητήρια στο ΙΤΣΑΚ και στο διακεκριμένο Επιστημονικό Προσωπικό, για το έργο που επιτελούν.
Η Αρκαδία επελέγη για την εγκατάσταση των δύο επιταχυνσιογράφων και προς αυτή την κατεύθυνση η συμβολή μας και η συνεργασία μας θα είναι και στο μέλλον συνεχής και σταθερή.
Οι πολίτες της Αρκαδίας έχουν μία επιπλέον προστασία, που τους παρέχει πλέον το ΙΤΣΑΚ.
Το Γενικό Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης «Η ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑ», εκτός από την παροχή υπηρεσιών υγείας στους πολίτες, προσφέρει και κοινωνικό έργο στην Αρκαδία.
blogger hit counter