tEFa7rqPp-c7UtSlqZ3pgypkFZI kalimera-arkadia.gr: «Η τοπική ανάπτυξη περνά από τη βιομηχανική Περιοχή»

Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2010

«Η τοπική ανάπτυξη περνά από τη βιομηχανική Περιοχή»


Την Παρασκευή  6/10/2010 ο υποψήφιος Δήμαρχος Τρίπολης κ. Νίκος Δελφάκης επισκέφθηκε την ΒΙ.ΠΕ και συνομίλησε με τον πρόεδρο κ. Ανδρέα Σύριο, με μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, αλλά  και επιχειρηματίες αναπτύσσοντας τις  προτάσεις του για την Τοπική Ανάπτυξη.
Συγκεκριμένα ο κ. Δελφάκης τόνισε πως ...
δίνουμε την μάχη της ανάπτυξης. Η βιομηχανική περιοχή της Τρίπολης αποτελεί μια αναπτυξιακή υποδομή που έδωσε ώθηση στην οικονομία μας. Η ΒΙ.ΠΕ όμως έχει ακόμα περισσότερες δυνατότητες αφού η Αθήνα είναι πλέον κοντά
Σε αυτό το πλαίσιο συζήτησαν την αναβάθμιση της ΒΙ.ΠΕ και την θέσπιση αντιδημάρχου Τοπικής Ανάπτυξης με ευθύνη μεταξύ άλλων και την προσέλκυση νέων επενδύσεων.
Τέλος ο κ. Δελφάκης δεσμεύτηκε για μια σειρά δράσεων που θα κάνουν την πόλη φιλική προς την επιχειρηματικότητα όπως τη δημιουργία ενός Δημοτικού Κέντρου Εξυπηρέτησης για την μείωση της γραφειοκρατίας. Νέες επενδύσεις σημαίνουν θέσεις εργασίας για την πόλη, σημαίνουν ενίσχυση του μικρού τοπικού επιχειρηματία, σημαίνουν αναζωογόνηση της Τρίπολης.
ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΝΤΙΜΠΕΙΤ
Επίσης ο Νίκος Δελφάκης επανέλαβε την πρόταση του προς τους άλλους υποψηφίους, για τηλεοπτικό διάλογο για το θέμα της ανεργίας και της ανάπτυξης. «Τις ώρες της κρίσης, τις ώρες που κλείνουν οι μικρές επιχειρήσεις και μένουν εκατοντάδες εργαζόμενοι στο δρόμο, εμείς εδώ στο Δήμο  της Τρίπολης δεν δικαιούμαστε να παρακολουθούμε με απάθεια και από απόσταση το θέμα της Tοπικής Aνάπτυξης».
blogger hit counter