tEFa7rqPp-c7UtSlqZ3pgypkFZI kalimera-arkadia.gr: Οι καταγγελίες του Οδυσσέα και οι αντιδράσεις που ακολούθησαν...

Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2010

Οι καταγγελίες του Οδυσσέα και οι αντιδράσεις που ακολούθησαν...

Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι σημερινές δηλώσεις του Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου στο Δημοτικό Ραδιόφωνο έκαναν αίσθηση και προκάλεσαν μεγάλες αντιδράσεις. Δεν είναι λίγο όταν ένας βουλευτής λέει δημοσίως ότι το δημοσίευμα που τον "έδειχνε' ως υπεύθυνο για το ναυάγιο της συνεργασίας Δελφάκη - Παυλή είτε έχει διαρρεύσει ο Παυλής είτε έχει μαντικές ικανότητες ο εκδότης της εφημερίδας!
Επίσης, ο Οδυσσέας είπε ότι ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Καρχιμάκης έψαχνε καιρό πριν τον Παυλή για να τον συναντήσει και επειδή δεν μπορούσε να τον εντοπίσει στο τηλέφωνο, ζήτησε από τον γραμματέα του τοπικού ΠΑΣΟΚ Νίκο Τσιβουράκη να τον ειδοποιήσει. Ο βουλευτής είπε ότι ο Παυλής ειδοποιήθηκε αλλά δεν πήγε ποτέ να συναντήσει τον Καρχιμάκη. Έτσι, ο Οδυσσέας είπε ότι ο Παυλής ουσιαστικά δεν ενδιαφέρεται για την ενότητα του ΠΑΣΟΚ στην Τρίπολη. 
Στην ίδια συνέντευξη, ειπώθηκε ότι στις 3 Αυγούστου 2010 αποφασίσθηκε να γίνει γκάλοπ από το ΠΑΣΟΚ για το Δήμο Τρίπολης, προκειμένου να επιλεγεί ο υποψήφιος Δήμαρχος. Το γκάλοπ αυτό δεν έγινε ποτέ και δημοσίως ο Οδυσσέας ρώτησε τον Ροβέρτο Σπυρόπουλο (υπεύθυνος του ΠΑΣΟΚ για τις εκλογές στην Πελοπόννησο) ποιος σταμάτησε το γκάλοπ και γιατί δεν έγινε...
Στην ουσία, ο Οδυσσέας σήμερα επιτέθηκε εναντίον του Παυλή, για τον οποίο άφησε αιχμές ότι μπορεί να διαρρέει διάφορες πληροφορίες σε εφημερίδες και επιπλέον τον κατηγόρησε ότι δεν ενδιαφέρεται πραγματικά, αλλά μόνο προσχηματικά, για την ενότητα του ΠΑΣΟΚ στην Τρίπολη.
Επίσης, είναι ξεκάθαρο ότι ο Οδυσσέας άφησε αιχμές και για τη στάση του Ροβέρτου σε όλη αυτή τη διαδικασία, που είχε ως αποτέλεσμα το ΠΑΣΟΚ να κατέβει διασπασμένο στις δημοτικές εκλογές της Τρίπολης..
Οι αντιδράσεις που ακολούθησαν της συνέντευξης ήταν αναμενόμενες. Σε καμία περίπτωση όμως δεν διέψευσε κάποιος τα όσα είπε ο Κωνσταντινόπουλος σήμερα το πρωί. Μπορεί κάποιες αντιδράσεις να ήταν σκληρές και σε οξύ ύφος, αλλά ουδείς ισχυρίστηκε ότι ο Οδυσσέας σήμερα είπε αναλήθειες ή ψέματα σε ό,τι έχει σχέση τουλάχιστον με τις δημοτικές εκλογές της Τρίπολης..
blogger hit counter