tEFa7rqPp-c7UtSlqZ3pgypkFZI kalimera-arkadia.gr: Ρέππας: "Το ΠΑΣΟΚ οδήγησε τον Τατούλη στο να είναι στον β' γύρο και πήρε αυτό το αποτέλεσμα"

Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010

Ρέππας: "Το ΠΑΣΟΚ οδήγησε τον Τατούλη στο να είναι στον β' γύρο και πήρε αυτό το αποτέλεσμα"

Στον ραδιοφωνικό σταθμό Αθήνα 9.84 και στους δημοσιογράφους Νόνη Καραγιάννη και Άρη Τόλιο μίλησε σήμερα το πρωί ο Δημήτρης Ρέππας. Εκεί ρωτήθηκε για την υποψηφιότητα του Πέτρου Τατούλη και οι απαντήσεις ε΄χουν πάρα πολύ μεγάλο ενδιαφέρον.
Ο διάλογος ανάμεσα στους δημοσιογράφους και στον Υπουργό Υποδομών, έχει ως εξής:
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Κύριε Υπουργέ στο ένα λεπτό που μας απομένει και επειδή είστε βουλευτής Αρκαδίας, έχει δίκιο ο κ. Τατούλης που διαμαρτύρεται για κορυφαία κυβερνητικά στελέχη ότι δεν τον στηρίζουν για την Περιφέρεια; 
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΡΕΠΠΑΣ: Δεν γνωρίζω πόσο ...
ανταποκρίνονται στην αλήθεια αυτά τα οποία δημοσιεύονται. Γιατί εγώ μίλησα με τον κ. Τατούλη. 
    ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Τα γνωρίζετε και πολύ καλά. Το θέμα είναι αν έχει δίκιο. 
    ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΡΕΠΠΑΣ: Δεν μου εξέφρασε κάποια τέτοια πικρία. Δεν μου ανέφερε κάποια στοιχεία.  Αυτό το οποίο γνωρίζω είναι ότι έχουμε μπροστά μας το β' γύρο και αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι τούτο: Η περιφερειακή αυτοδιοίκηση και στην Πελοπόννησο είναι μια πραγματικότητα, ο κ. Τατούλης από την πρώτη στιγμή ενστερνίστηκε και στήριξε θερμά αυτήν τη μεταρρύθμιση, αντίθετα με ό,τι έκανε το κόμμα από το οποίο προέρχεται.
    Και εν πάση περιπτώσει η υποψηφιότητά του διαπερνά όλους τους πολιτικούς και κομματικούς χώρους και για αυτό ακριβώς νομίζω ότι θα τον στηρίξουν οι δυνάμεις οι οποίες προέρχονται από όλα ανεξαιρέτως τα κόμματα της Βουλής. 
    ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Το ΠΑΣΟΚ τον στηρίζει; Αυτό είναι το θέμα. Ή τουλάχιστον το μισό ΠΑΣΟΚ της περιοχής. 
    ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΡΕΠΠΑΣ: Νομίζω ότι αυτό έχει αποδειχθεί περίτρανα. 
    ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Άρα μάλλον έχει άδικο που γκρινιάζει. 
    ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΡΕΠΠΑΣ: Δεν είπα ότι γκρινιάζει, διότι δεν ξέρω αν γκρινιάζει και δεν είπα αν έχει άδικο στην περίπτωση που όντως γκρινιάζει. 
    ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Δικό μου συμπέρασμα. 
    ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΡΕΠΠΑΣ: Αυτό που ξέρω εγώ, είναι ότι προηγήθηκε στον α' γύρο των εκλογών και οι  δυνάμεις του ΠΑΣΟΚ ήταν στο πλευρό του, γιατί χωρίς τη στήριξη αυτών των δυνάμεων δεν μπορούσε να γίνει…
    ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Πάντως απ' την απάντησή σας σημαίνει ότι αν γκρινιάζει ο κ. Τατούλης ενδεχομένως να έχει και δίκιο.
    ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΡΕΠΠΑΣ: Όχι, η απάντησή μου είναι ότι το ΠΑΣΟΚ τον οδήγησε στο να είναι στον α' γύρο και πήρε αυτό το αποτέλεσμα. Δεν γνωρίζω λεπτομέρειες, γιατί τέτοια θέματα δεν τα έχω συζητήσει, αλλά επιτρέψτε μου για να κλείσουμε έτσι με ένα χαριτολόγημα το οποίο όμως πιστεύω ότι έχει βάση. "Τα μεγαλύτερα ψέματα", λένε κάποιοι ότι "λέγονται μετά το κυνήγι, στη διάρκεια του πολέμου και πριν από τις εκλογές". Να είμαστε επιφυλακτικοί λοιπόν σε όλες αυτές τις ειδήσεις. 
    ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Σας ευχαριστούμε θερμά κ. Υπουργέ. 
    ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΡΕΠΠΑΣ: Ευχαριστώ για τη φιλοξενία σας.
    ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Να είστε καλά. 

blogger hit counter