tEFa7rqPp-c7UtSlqZ3pgypkFZI kalimera-arkadia.gr: Δήλωση υποστήριξης Παρασκευόπουλου από το δήμαρχο Ηραίας Σταύρο Χριστόπουλο

Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

Δήλωση υποστήριξης Παρασκευόπουλου από το δήμαρχο Ηραίας Σταύρο Χριστόπουλο

"Θέλω να ευχαριστήσω τους  συνδημότες μου που με τίμησαν με την ψήφο τους και ανέδειξαν το συνδυασμό μας και εμένα προσωπικά στην πρώτη θέση στο δήμο Ηραίας. Επίσης,  τους διαβεβαιώνω ότι και από τη νέα μου θέση, στο διευρυμένο δήμο της Γορτυνίας, θα υπηρετήσω με την ίδια συνέπεια τον τόπο  και τους ανθρώπους.
Σ αυτήν τη δεύτερη εκλογική αναμέτρηση της Κυριακής 14 Νοεμβρίου, ο συνδυασμός μας είναι εκτός. Τα προβλήματα της Γορτυνίας, όμως, υπάρχουν και  είναι πολλά. Με γνώμονα αυτά τα προβλήματα, οι εντολές του λαού της Γορτυνίας πρέπει να είναι ξεκάθαρες και τέτοιες, ώστε η νέα διοίκηση του δήμου  -χωρίς αποκλεισμούς- με αξίες, με συνεργασία και δυναμική, να  στοχεύσει  στην αντιμετώπιση των προβλημάτων, στη βελτίωση της καθημερινότητας και στην ανάπτυξη. 
Πιστεύουμε ότι τόσο το ήθος όσο και οι προτάσεις - το πρόγραμμα ανάπτυξης της περιοχής, του υποψήφιου δήμαρχου Γορτυνίας ...
Παρασκευά Παρασκευόπουλου του συνδυασμού ΓΟΡΤΥΝΙΑ νέα εποχή, είναι αυτό που εξασφαλίζει τους στόχους μας, ως πολίτες της Γορτυνίας που θέλουμε να βαδίσουμε μπροστά.
Στο πλαίσιο αυτό δηλώνω την υποστήριξή μου στο πρόσωπο του Παρασκευά Παρασκευόπουλου και σας καλώ με την ψήφο μας να του εμπιστευθούμε, μαζί με το νέο δημοτικό συμβούλιο που θα εκλεγεί, να οδηγήσει τη Γορτυνία στην ανάπτυξη, στη νέα εποχή, που όλοι ονειρευόμαστε."
blogger hit counter