tEFa7rqPp-c7UtSlqZ3pgypkFZI kalimera-arkadia.gr: "Στις δημοτικές εκλογές οι συμπολίτες μας θα επιλέξουν Αποτελεσματικό Δήμαρχο"

Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2010

"Στις δημοτικές εκλογές οι συμπολίτες μας θα επιλέξουν Αποτελεσματικό Δήμαρχο"



Τους λόγους για τους οποίους ο συνδυασμός «Τρίπολη – Πρωτεύουσα του Μοριά», θα είναι ο νικητής των εκλογών στις 7 του Νοέμβρη, ανέπτυξε ο Ανεξάρτητος Υποψήφιος Δήμαρχος και επικεφαλής του συνδυασμού κ. Δημήτρης Παυλής κατά την ομιλία του στους ετεροδημότες της Αθήνας, τη Δευτέρα 1-11-2010, στο ξενοδοχείο Ηλέκτρα Παλλάς.
Ο κ. Παυλής παρουσίασε τους έξι κύριους άξονες του προγράμματός του:

Κοινωνική Φροντίδα, Ποιότητα Ζωής και Καθημερινότητα του Πολίτη
Ανάπτυξη – Προοπτική – Νέες Θέσεις Εργασίας
Διοίκηση – Οργάνωση του Δήμου
Πολιτισμός – Αθλητισμός
Περιβάλλον - Ενέργεια
Διαφάνεια
Όπως ανέφερε ο Ανεξάρτητος Υποψήφιος Δήμαρχος Τρίπολης, κ. Δ. Παυλής, «το πρόγραμμά μας είναι το φάρμακο στη στασιμότητα και στην έως τώρα έλλειψη προοπτικής του Δήμου μας. Είναι απόλυτα τεκμηριωμένο και υλοποιήσιμο γιατί η χρηματοδότηση των δράσεων και των έργων γίνεται μέσα από την εξοικονόμηση μεγάλων πόρων λόγω της διοικητικής και ψηφιακής αναδιοργάνωσης του Δήμου και τον περιορισμό της γραφειοκρατίας, των μεγάλων έως τώρα δαπανών, τη σύμπραξη δημοσίου – ιδιωτικού τομέα και την αξιοποίηση των Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων. Δεν ψάχνουμε μαγικές συνταγές γιατί πολύ απλά αυτές δεν υπάρχουν. Αυτό που υπάρχει είναι δοκιμασμένη εμπειρία και η ικανότητα να εξασφαλίσουμε τους αναγκαίους οικονομικούς πόρους».
Στις δημοτικές εκλογές κρίνεται η προοπτική και η ανάπτυξη του Δήμου μας. Γι’ αυτό είναι ανάγκη να γίνουν οι σωστές επιλογές. Ο επόμενος Δήμαρχος Τρίπολης πρέπει να έχει δοκιμαστεί στην πράξη. Και να είναι αποτελεσματικός.
blogger hit counter