tEFa7rqPp-c7UtSlqZ3pgypkFZI kalimera-arkadia.gr: Οργή στους τρίτεκνους της Αρκαδίας προκαλεί το ενδεχόμενο να κοπούν τα επιδόματά τους

Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2010

Οργή στους τρίτεκνους της Αρκαδίας προκαλεί το ενδεχόμενο να κοπούν τα επιδόματά τους

Στην πανελλαδική κινητοποίηση τριτέκνων, που έγινε στην Αθήνα την Παρασκευή 3/12/10, συμμετείχε με 4μελή αντιπροσωπεία του ο Σύλλογος Τριτέκνων Οικογενειών Τρίπολης και Όμορων Δήμων. Στόχος της διαμαρτυρίας, που έγινε από τους τρίτεκνους στην πλατεία Συντάγματος, ήταν να αποτραπεί οποιαδήποτε μείωση ή περικοπή των κοινοινικών επιδομάτων που παίρνουν οι τρίτεκνες οικογένειες.
Στις συναντήσεις που έγιναν με κυβερνητικά στελέχη συμμετείχε ο ...
πρόεδρος του Συλλόγου Τριαντάφυλλος Σωτηρόπουλος ο οποίος διατύπωσε με σαφήνεια ότι οι τρίτεκνοι δε θα ανεχθούν καμία περικοπή επιδομάτων, εξέφρασε την αγωνία των τριτέκνων της Αρκαδίας για την επόμενη μέρα και μετέφερε την οργή και την αγανάκτηση όλων των τρίτεκνων οικογενειών λέγοντας ότι: « εμείς παλεύουμε για την εξομοίωση με τους πολυτέκνους και η κυβέρνηση μας οδηγεί στην εξαθλίωση ».
Ο Τριαντάφυλλος Σωτηρόπουλος ως μέλος της κεντρικής διοίκησης της Πανελλαδικής Ένωσης Τριτέκνων συμμετείχε στην επιτροπή που πήγε στο Υπουργείο Οικονομικών και Εθνικής Οικονομίας και επέδωσε σχετικά υπομνήματα τόσο στο γραφείο του Υφυπουργού κ. Σαχινίδη όσο και στο γραφείου του Γενικού Γραμματέα κ. Γεωργακόπουλου.
Επιτροπή τριτέκνων συναντήθηκε την ίδια μέρα με τον αντιπρόεδρο της Βουλής κ. Γρηγόρη Νιώτη με τον οποίο είχε μία ουσιαστική συζήτηση για όλα τα θέματα που αφορούν τις τρίτεκνες οικογένειες. Οι απαντήσεις που ελήφθησαν από τα κυβερνητικά στελέχη δεν ήταν σαφείς σχετικά με τα τριτεκνικά επιδόματα αλλά πρέπει να θεωρείται βέβαιο ότι η κυβέρνηση θα βάλει πλαφόν με βάση τα εισοδηματικά κριτήρια για τη χορήγηση των επιδομάτων στις τρίτεκνες οικογένειες.
Όπως δήλωσε ο πρόεδρος των τριτέκνων οικογενειών Τρίπολης και όμορων Δήμων Τριαντάφυλλος Σωτηρόπουλος αν τελικά ληφθεί μία τέτοια απόφαση οι τρίτεκνοι θα προσφύγουν στα δικαστήρια για να δικαιωθούν και θα αντιδράσουν δυναμικά για να ανατρέψουν αυτή την κατάσταση.
« Σε αυτές τις δύσκολες ώρες που η τρίτεκνη οικογένεια δοκιμάζεται έντονα πρέπει να είμαστε ενωμένοι, Όλα τα μέλη θα πρέπει να βρίσκονται δίπλα στο Σύλλογο μας και να στηρίζουν τις προσπάθειες που κάνει το Δ.Σ. για να προστατευθούν τα δικαιώματα μας. Την Κυριακή 9 Γενάρη 2011 θα πρέπει με την παρουσία μας να δυναμώσουμε το Σύλλογο μας. Όλοι θα πρέπει να δώσουμε το παρών στη Γενική Συνέλευση που θα γίνει στο Πνευματικό Κέντρο της Τρίπολης και να ψηφίσουμε για την ανάδειξη νέας διοίκησης που θα οδηγήσει το Σύλλογο τα επόμενα δύο χρόνια. Δεν θα κουραστώ να λέω σε όλους τους τρίτεκνους ότι θα πρέπει να παλεύουμε καθημερινά γι αυτά που θέλουμε διότι διαφορετικά θα χάσουμε και αυτά που έχουμε » δήλωσε ο πρόεδρος των τρίτεκνων οικογενειών Τριαντάφυλλος Σωτηρόπουλος.
Σύμφωνα με απόφαση του Δ.Σ. την Κυριακή των εκλογών ( 9/1/11) όλοι οι τρίτεκνοι, που είναι μέλη του Συλλόγου, θα παραλάβουν δωρεάν μία οικογενειακή κάρτα υγείας προσφορά του ιδιωτικού ιατρικού κέντρου ΙΑΣΩ, θα συμμετέχουν σε κλήρωση με πλούσια δώρα και θα κόψουμε όλοι μαζί την πρωτοχρονιάτικη πίτα μας. Την εκδήλωση θα χαιρετίσουν πολλοί επίσημοι, εκπρόσωποι της κεντρικής διοίκησης της πανελλαδικής ένωσης τριτέκνων, τα μέλη του περιφερειακού συντονιστικού οργάνου τριτέκνων Πελοποννήσου καθώς και πολλοί εκλεκτοί καλεσμένοι.
Η παρουσία όλων των μελών κρίνεται αναγκαία για να εξασφαλιστεί η ομαλή συνέχεια του Συλλόγου που ιδρύσαμε πριν από δύο περίπου χρόνια και για να προστατευθούν τα κεκτημένα δικαιώματα μας ^• τα οποία σήμερα βάλλονται.
Όλοι οι τρίτεκνοι την Κυριακή 9 Γενάρη 2011, στις 10 το πρωί, στο Πνευματικό Κέντρο της Τρίπολης διότι: ψηφίζουμε για νέο Δ.Σ., ενημερωνόμαστε για τα θέματα που μας ενδιαφέρουν και κόβουμε την πίτα μας.
blogger hit counter