tEFa7rqPp-c7UtSlqZ3pgypkFZI kalimera-arkadia.gr: Τι γράφουν μεγάλες αθλητικές ιστοσελίδες για τα επεισόδια στην Τρίπολη

Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2010

Τι γράφουν μεγάλες αθλητικές ιστοσελίδες για τα επεισόδια στην Τρίπολη



Μεγάλης έκτασης επεισόδια μετά τη λήξη της αναμέτρησης στην Τρίπολη ανάμεσα σε οπαδούς του Παναθηναϊκού και την αστυνομία. Χαμός από τα δακρυγόνα. Καταδικάζει η ΠΑΕ.
Με το που τελείωσε το παιχνίδι ανάμεσα στον Αστέρα Τρίπολης και τον Παναθηναϊκό, οι οπαδοί του «τριφυλλιού» που βρέθηκαν στο πέταλο του γηπέδου της Τρίπολης, πήγαν να αποχωρήσουν και κάπου εκεί ξεκίνησε η ένταση με την αστυνομία. Η κατάσταση δεν άργησε να ξεφύγει και ξεκίνησαν μεγάλης έκτασης επεισόδια, με την αστυνομία να  κάνει εκτεταμένη χρήση δακρυγόνων. Η κατάσταση πίσω από την συγκεκριμένη θύρα είναι αποπνικτική, μιας και τα χημικά έπεφταν... βροχή!
Mάλιστα, δεν την γλίτωσε και ένα τζάμι των αποδυτήριων του γηπέδου που έσπασε κατά την διάρκεια των μονομαχιών που σαν αποτέλεσμα έχει τα δακρυσμένα πρόσωπα των παικτών των δύο ομάδων από την οσμή αλλά και την καθυστέρηση στην συνέντευξη Τύπου των δύο προπονητών!
Το βράδυ της Κυριακής η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, έβγαλε ανακοίνωση κατά των επεισοδίων:
«Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ καταδικάζει απερίφραστα τα επεισόδια που συνέβησαν έξω από το γήπεδο της Τρίπολης αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα μεταξύ της ομάδας μας και του Αστέρα.
Υπάρχουν πολλοί τρόποι να στηρίξει κανείς την ομάδα αλλά σίγουρα σε αυτούς δεν περιλαμβάνονται αυτοί που επέλεξαν σήμερα ορισμένοι, οι οποίοι, ανεξαρτήτως των προθέσεών τους, βλάπτουν τον Παναθηναϊκό και θίγουν τόσο την προοπτική όσο και την ιστορία του.
Πρέπει οι φίλαθλοί μας να βοηθήσουν την ομάδα και να απομονώσουν και αποβάλουν από την οικογένεια του Παναθηναϊκού όλα εκείνα τα ταραχοποιά στοιχεία που δημιουργούν προβλήματα στο σύλλογό μας».

www.sportnet.gr
Δεν βάζουν μυαλό οι οπαδοί του Παναθηναϊκού. Μετά το τέλος του αγώνα στην Τρίπολη, οι «πράσινοι» προκάλεσαν φθορές στο γήπεδο, σπάζοντας καθίσματα, αλλά και τζάμια σε αίθουσες του γηπέδου! Οι φίλαθλοι του «τριφυλλιού» δεν έμειναν εκεί και άρχισαν να σπάνε και αυτοκίνητα στον περιβάλλοντα χώρο.
Οι αστυνομικοί έξω από το γήπεδο χρησιμοποίησαν δακρυγόνα για να σταματήσουν τα επεισόδια! Μάλιστα στην αίθουσα Τύπου έχουν κλείσει τα φώτα προκειμένου να μην κινηθούν προς τα εκεί οι φίλαθλοι των φιλοξενούμενων και προκαλέσουν νέες φθορές.

http://www.exedrasports.gr/
Μεγάλη ένταση και επεισόδια εκτυλίχθηκαν έξω από το γήπεδο της Τρίπολης μεταξύ οπαδών και δυνάμεων της Αστυνομίας. Οι αρχές αναγκάστηκαν για να διαλύσουν το πλήθος να κάνουν εκτεταμένη χρήση δακρυγόνων και η ατμόσφαιρα εντός των αποδυτηρίων είναι αποπνικτική. Με από αυτή την εξέλιξη και το νέφος που έχει απλωθεί στο εσωτερικό των εγκαταστάσεων, η συνέντευξη Τύπου θα καθυστερήσει.  
http://www.sentragoal.gr/
Η θέληση των οπαδών του Παναθηναϊκού να αποχωρήσουν νωρίτερα από το γήπεδο του Αστέρα Τρίπολης έφερε επεισόδια, ένταση και συγκρούσεις με τις αστυνομικές δυνάμεις.
Η αστυνομία έκανε χρήση δακρυγόνων και η ατμόσφαιρα έξω από το γήπεδο του Αστέρα ήταν αποπνικτική. Περίπου 2.000 οπαδοί των «πράσινων» βρέθηκαν κοντά στην ομάδα τους και πήραν θέση στο ανακαινισμένο «πέταλο», παρά το γεγονός ότι η απαγόρευση μετακινήσεων είναι δεδομένη και ο Παναθηναϊκός δεν πήρε εισιτήρια.
Η χρήση δακρυγόνων ήταν τόσο εκτεταμένη που οι... συνέπειές της έφτασαν μέχρι τα αποδυτήρια, από κάποια ανοικτά και σπασμένα παράθυρα. Πολλοί παίκτες ήταν δακρυσμένοι ενώ ο Ζεσουάλδο Φερέιρα ρωτούσε απορημένος τι συνέβη.
Μάλιστα, οι παράγοντες του γηπέδου έκλεισαν τα φώτα στην αίθουσα της συνέντευξης Τύπου προκειμένου να μη δοθεί «στόχος» στους οπαδούς, που σε άλλο σημείο του γηπέδου προσπάθησαν να εισβάλλουν σε κάποιους χώρους, πετώντας αντικείμενα!
Με τη λήξη του αγώνα η δυσφορία των «πράσινων» οπαδών ήταν δεδομένη, με ρίψη καπνογόνων αμέσως με το τελευταίο σφύριγμα του Τάσου Κάκου.
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι «πράσινοι» είναι υπότροποι τόσο για επεισόδια ευρείας όσο και για επεισόδια εκτεταμένης κλίμακας.
blogger hit counter