tEFa7rqPp-c7UtSlqZ3pgypkFZI kalimera-arkadia.gr: Σεμινάριο για γονείς στην Τρίπολη από το Κέντρο πρόληψης κατά των ναρκωτικών

Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2010

Σεμινάριο για γονείς στην Τρίπολη από το Κέντρο πρόληψης κατά των ναρκωτικών

Το Κέντρο Προληψης της Χρήσης Ναρκωτικών Νομού Αρκαδίας συνεχίζοντας την προσπάθειά του να βοηθήσει τους γονείς να αντεπεξέλθουν στις δυσκολίες του απαιτητικού ρόλου τους και να υποστηρίξουν τα παιδιά τους που μεγαλώνουν, ξεκινά την υλοποίηση ενός νέου σεμιναρίου για γονείς.
Στο σεμινάριο συζητιούνται θέματα σχετικά με τη ...
διαπαιδαγώγηση των παιδιών και των εφήβων, τις ανάγκες τους, την ενίσχυση της αυτοεκτίμησής τους, την ενίσχυση της ικανότητας λήψης σωστών αποφάσεων και αντιμετώπισης των κινδύνων της καθημερινής ζωής.
Οι συμμετέχοντες γονείς έχουν την ευκαιρία σε ένα ομαδικό πλαίσιο να εξασκηθούν σε νέους τρόπους κατανόησης και αντιμετώπισης των προβλημάτων στην οικογένεια. Μαθαίνουν να διαχειρίζονται καλύτερα τόσο τα δικά τους συναισθήματα όσο και αυτά των παιδιών τους, να οριοθετουν τις ανάγκες και των δύο πλευρών και να προωθούν την ουσιαστική επικοινωνία στην οικογένεια.
Η πρώτη συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 8 Δεκεμβρίου 2010 και ώρα 5.30 – 7.30 μμ. Σε αυτόν τον κύκλο θα γίνουν 13 εβδομαδιαίες συναντήσεις, οι οποιες θα πραγματοποιούνται στο χώρο του Κέντρου Πρόληψης (Αποστολοπούλου 2, Τρίπολη).
Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να επικοινωνείτε με το Κέντρο Πρόληψης Ν.Αρκαδίας:
Αποστολοπούλου 2, Τρίπολη
τηλ/φαξ: 2710235243
Οι υπηρεσίες του Κέντρου Πρόληψης παρέχονται δωρεάν
blogger hit counter