tEFa7rqPp-c7UtSlqZ3pgypkFZI kalimera-arkadia.gr: Προγράμματα εκπαίδευσης για ενηλίκους σε Τρίπολη και Κυνουρία

Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2010

Προγράμματα εκπαίδευσης για ενηλίκους σε Τρίπολη και Κυνουρία

Το Κ.Ε.Ε. Αρκαδίας , συνεχίζοντας τη δυναμική παρουσία του και τη φετινή περίοδο στα εκπαιδευτικά δρώμενα του Νομού , σας ενημερώνει ότι στο χρονικό διάστημα από 01/11/2010 έως 25/11/2010  οργανώθηκαν  και  ξεκίνησαν  τη λειτουργία τους δώδεκα  (12 ) νέα προγράμματα .
Συγκεκριμένα :

ΣΤΟ  ΔΗΜΟ ΤΡΙΠΟΛΕΩΣ
  2 τμήματα   Φωτογραφίας                 
  3 τμήματα  Πληροφορικής ΙΙ               
  2 τμήματα  Πληροφορικής ΙΙΙ     
  2 τμήματα  Ιταλικής Γλώσσας  Ι      
  1 τμήμα  Ιταλικής Γλώσσας  ΙΙ
  1 τμήμα  Περιβάλλον  - οικολογία      
                
ΔΗΜΟΣ Β. ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ

1 τμήμα Ιταλικά στο Εργασιακό Περιβάλλον


Η παρακολούθηση των προγραμμάτων οδηγεί, ανάλογα με τη διάρκειά τους, στην απόκτηση "Πιστοποιητικού Επιμόρφωσης" (μέχρι 75 ώρες) και "Πιστοποιητικού Δια βίου Εκπαίδευσης" (πλέον των 75 ωρών).
Τα προγράμματα παρέχονται δωρεάν , ενώ οι μέρες και ώρες διεξαγωγής των , θα διαμορφώνονται με βάση τις ανάγκες των εκπαιδευομένων .
Το Κέντρο Εκπαίδευσης Ενηλίκων (Κ.Ε.Ε), του Νομού Αρκαδίας είναι κρατική δομή Δια βίου Εκπαίδευσης (Ν.3369/6-7-2005) της Γενικής Γραμματείας Δια Βίου Μάθησης (Γ.Γ.Δ.Β.Μ.) του Υπουργείου Παιδείας Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων και η λειτουργία του υποστηρίζεται από το Ινστιτούτο Διαρκούς Εκπαίδευσης Ενηλίκων (Ι.Δ.ΕΚ.Ε.). και συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση και το Ελληνικό Δημόσιο στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ
Για την ένταξη των εκπαιδευόμενων σε τμήματα μάθησης προαπαιτείται:
συμπλήρωση αίτησης, η οποία θα συνοδεύεται και από απλή φωτοτυπία αστυνομικής ταυτότητας .
Καινούργια προγράμματα θα αρχίζουν  κάθε μήνα . Τα θεματικά  αντικείμενα , εξαρτώνται  από την εκδήλωση του  ενδιαφέροντος  των υποψήφιων εκπαιδευόμενων . Απαραίτητη προϋπόθεση για την έναρξη ενός τμήματος είναι η συμμετοχή τουλάχιστον 12 ατόμων .
Στο σημείο αυτό το Κ.Ε.Ε. Αρκαδίας θα πρέπει να ευχαριστήσει δημόσια  τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας  και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για τη συνεργασία , τους Δ/ντες των σχολείων και τις δημοτικές αρχές των Δήμων στους οποίους υλοποιούνται τα προγράμματά του  , καθώς και τους υπαλλήλους των Κ.Ε.Π.  , η συμβολή των οποίων ήταν καθοριστική για την έναρξη των τμημάτων .
Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στην έδρα του Κ.Ε.Ε του Νομού Αρκαδίας, που στεγάζεται στο Δήμο Τριπόλεως , Διεύθυνση :Πν. Κέντρο Ι.Ν. Μεταμορφώσεως , Οδός Μεταμορφώσεως & Αλέου , (Υπεύθυνος Κ.Ε.Ε. : Σπυρόπουλος Ηλίας , Υπεύθυνη Εκπαίδευσης : Λαμπροπούλου Φωτεινή Γραμματέας : Παντελές Θεόδωρος ) ,  Τηλ. : 2710 – 232524 , Ώρες Λειτουργίας : 9.00 - 20.00). , στην ηλεκτρονική σελίδα www.ideke.edu.gr/kee , καθώς και στα κατά τόπους Κ.Ε.Π. των Δήμων.
blogger hit counter