tEFa7rqPp-c7UtSlqZ3pgypkFZI kalimera-arkadia.gr: Απ. Χατζηγιαννακός: «Ο Αρκαδικός παίζει με ενθουσιασμό»

Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2010

Απ. Χατζηγιαννακός: «Ο Αρκαδικός παίζει με ενθουσιασμό»

Μετά τη λήξη του παιχνιδιού με τη Ν. Ήστ, ο προπονητής της Αθηναικής ομάδας Αποστόλης Χατζηγιαννακός έκανε μία τοποθέτηση για τον αγώνα με τον Αρκαδικό «Νομίζω ότι το σκορ τα λέει όλα, από μόνο του. Όταν δέχεσαι 100 πόντους, φυσικά για να κερδίσεις είναι πάρα πολύ δύσκολο. Σίγουρα ήμασταν πάρα πολύ κακοί στην αμυντική μας λειτουργία. Ξέραμε ότι το παιχνίδι ήταν πάρα πολύ δύσκολο, με μια ομάδα η οποία στην έδρα της τουλάχιστον, έχει ...
πάρα πολύ καλό ρυθμό, παίζει με ενθουσιασμό, πιέζει στην άμυνα, βγαίνει στον αιφνιδιασμό.
Δυστυχώς δεν καταφέραμε στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού, να ελέγξουμε αυτό τον ρυθμό, να βρούμε κυρίως αμυντικές λύσεις. Δεχτήκαμε εύκολα καλάθια. Για μένα είναι φυσιολογικό το σκορ.
Πιστεύω ότι ο Αρκαδικός έχει μία από τις καλές ομάδες στην κατηγορία. Είναι πάρα πολύ δύσκολο να ανταγωνιστείς αυτή την ομάδα ειδικά μέσα στο γήπεδο της. Εμείς συνεχίζουμε, κάνουμε μια προσπάθεια. Δύσκολη η συνέχεια, μέχρι τώρα έχουμε την παρηγοριά ότι έχουμε παίξει τρία παιχνίδια εκτός έδρας και το ένα από τα δύο παιχνίδια που παίξαμε στο γήπεδο μας ήταν με μια δυνατή ομάδα, το Ρέθυμνο. Καλή συνέχεια στον Αρκαδικό, ένα ευχαριστώ από την ομάδα γενικώς για την φιλοξενία, που ήταν άψογη.»    
blogger hit counter