tEFa7rqPp-c7UtSlqZ3pgypkFZI kalimera-arkadia.gr: Στόχος η δημιουργία ενιαίας κάρτας για όλους τούς τρίτεκνους της Πελοποννήσου!

Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2010

Στόχος η δημιουργία ενιαίας κάρτας για όλους τούς τρίτεκνους της Πελοποννήσου!

Στην πόλη της Σπάρτης πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνεδρίαση της Περιφερειακής Ένωσης Τριτέκνων Πελοποννήσου μετά την ίδρυση της.
Η συνεδρίαση έγινε το Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2010 σε κεντρικό ξενοδοχείο της Λακωνικής πρωτεύουσας με την παρουσία όλων των προέδρων και αρκετών μελών των Δ.Σ. των τοπικών Συλλόγων των τριτέκνων οικογενειών της Πελοποννήσου.
Οι αποφάσεις που ελήφθησαν από το περιφερειακό συντονιστικό όργανο των τριτέκνων ήταν πολύ σημαντικές και αφορούσαν κυρίως τη ...
λειτουργία του οργάνου αλλά και τη συμμετοχή των τριτεκνικών οργανώσεων σε διάφορες εκδηλώσεις και κινητοποιήσεις.

Συγκεκριμένα αποφασίστηκε η συμμετοχή όλων των Συλλόγων στη μεγάλη κινητοποίηση που θα γίνει στην Αθήνα την Παρασκευή 3/12/10 έξω από το Υπουργείο Οικονομικών. Στόχος της κινητοποίησης είναι η αποτροπή οποιασδήποτε μείωσης ή περικοπής των τριτεκνικών επιδομάτων.
Η Περιφερειακή Ένωση των Τριτέκνων Πελοποννήσου καταδικάζει οποιαδήποτε τέτοια σκέψη και προειδοποιεί ότι θα κλιμακώσει τις αντιδράσεις της με δυναμικές κινητοποιήσεις σε όλη την Περιφέρεια αν τελικά ληφθεί τέτοια απόφαση.

Οι υπόλοιπες αποφάσεις έχουν ως εξής:

1) Πραγματοποίηση εκδήλωσης της Περιφερειακής Ένωσης Τριτέκνων
Πελοποννήσου στο Πνευματικό Κέντρο της Τρίπολης, την Κυριακή
9/1/11 ,παράλληλα με το Σύλλογο της Τρίπολης που την ίδια μέρα θα έχει
εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ.

2) Την εκ περιτροπής τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Οργάνου σε
όλες τις πρωτεύουσες των Νομών της Πελοποννήσου κάθε 2μηνο.

3) Τη διερεύνηση των προϋποθέσεων για τη δημιουργία ενιαίας κάρτας για
όλους τούς τρίτεκνους της Πελοποννήσου και

4) Τη δημιουργία σήματος της Ένωσης που θα φέρει στο κέντρο τη μορφή
του αρχαίου Πέλοπα και περιμετρικά την φράση: ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ
ΕΝΩΣΗ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ.
Αξίζει να σημειωθεί ότι παρόντες στην παραπάνω συνεδρίαση ήταν: ο πρόεδρος της Ένωσης Χρ. Κορομηλάς ( Καλαμάτα ), ο αντιπρόεδρος Ιωαν. Σοροβίγκας ( Αργολίδα ), η γεν. γραμματέας Π. Τσάχαλη ( Λακωνία ), ο υπεύθυνος τύπου και δημ, σχέσεων Τριαντ. Σωτηρόπουλος ( Τρίπολη ) και τα μέλη: Νίκος Αποστολόπουλυς { Μεγαλόπολη ) και Νίκος Παναγόπουλος ( Κόρινθος ), ακόμα συμμετείχαν ο αντιπρόεδρος του Συλλόγου Μεσσηνίας Τάσος Αργυρόπουλος και η ταμίας του Συλλόγου Αργολίδας Έφη

blogger hit counter