tEFa7rqPp-c7UtSlqZ3pgypkFZI kalimera-arkadia.gr: Το 2° Τρικούβερτο Γλέντι των Τριτέκνων

Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

Το 2° Τρικούβερτο Γλέντι των Τριτέκνων

Ο αποκριάτικος χορός των τριτέκνων οικογενειών του Συλλόγου Τρίπολης και όμορων Δήμων με τίτλο: «το τρικούβερτο γλέντι των τριτέκνων Νο 2 » θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2011 (ώρα 8.30 μ.μ.) στο εξοχικό κέντρο ΟΑΣΙΣ.
Ο χορός αυτός είναι ...
η συνέχεια του περσινού αποκριάτικου ξεφαντώματος των τριτέκνων που σημείωσε μεγάλη επιτυχία και συγκέντρωσε εκατοντάδες γονείς και παιδιά σε ένα πρωτόγνωρο γλέντι με πολλές εκπλήξεις.
Φέτος το Δ.Σ. του Συλλόγου κατάφερε να εξασφαλίσει για όλους τους τρίτεκνους ένα πλούσιο πρόγραμμα με πολύ χαμηλή τιμή. Συγκεκριμένα η τιμή πρόσκλησης για τους μεγάλους θα είναι 15 ευρώ ενώ για τα μικρά παιδιά η πρόσκληση θα είναι μόνο 10 ευρώ.
Στο πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλαμβάνεται:
πλήρες μενού με παραδοσιακές λιχουδιές
ζωντανή μουσική από 7μελή ορχήστρα (λαϊκά και δημοτικά τραγούδια)
4ωρη παράσταση ομάδας κλόουν για τα παιδιά (σε ξεχωριστό χώρο)
χορευτικό πρόγραμμα από την Λαογραφική Εστία Τρίπολης
λάτιν χορευτικό πρόγραμμα από τη σχολή χορού «εν κινήσει»
κλήρωση πλούσιων δώρων και
πολλές ευχάριστες εκπλήξεις για όλους.
Οι τρίτεκνοι είναι έτοιμοι και φέτος να ξεφαντώσουν μαζί με τα παιδιά τους. Είναι έτοιμοι να αποδείξουν και πάλι ότι ξέρουν να διασκεδάζουν καλά και οικογενειακά. Καλεσμένοι στο 2ο τρικούβερτο γλέντι των τριτέκνων είναι όλοι οι τρίτεκνοι της Αρκαδίας αλλά και όλοι οι φίλοι των τριτέκνων. Προσκλήσεις πωλούνται ήδη καθημερινά από όλα τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου στα γραφεία των τριτέκνων που βρίσκονται στην Τρίπολη: ( 28ης Οκτωβρίου και Β. Οικονομίδου 29 γωνία).
Επειδή ο αριθμός των τραπεζιών είναι περιορισμένος θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας στη διάθεση των προσκλήσεων.
Τηλέφωνο για αγορά προσκλήσεων και για πληροφορίες: 6937271088 (Τριαντάφυλλος Σωτηρόπουλος - πρόεδρος συλλόγου τριτέκνων). 
blogger hit counter