tEFa7rqPp-c7UtSlqZ3pgypkFZI kalimera-arkadia.gr: Μέσα ο Παπάζογλου - Έξω Μάτουσιακ και Ρούμπιλ!

Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2011

Μέσα ο Παπάζογλου - Έξω Μάτουσιακ και Ρούμπιλ!

Ολοκληρώθηκε σήμερα το απόγευμα η προετοιμασία του Αστέρα για το αυριανό παιχνίδι πρωταθλήματος (5.15 μ.μ.) με τη Λάρισα στην Τρίπολη. Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Παύλος Δερμιτζάκης ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας, η οποία αναλυτικά απαρτίζεται από τους παρακάτω είκοσι ποδοσφαιριστές:
 Νίκος Αναστασόπουλος, Ματίας Ντεγκρά, Λεωνίδας Αργυρόπουλος, Σωκράτης Φυτανίδης, Μπρούνο Ουριμπάρι, Σεμπάστιαν Μπαρτολίνι, Ντάνιελ Ορόθκο, Ρούμπεν Μάρτιν Πουλίντο, Αντώνης Λαδάκης, Αντριάν Μπαστία, Μαρκ Κερ, Κώστας Φορτούνης, Ροτζέριο Μάρτινς, Σεμπάστιαν Καρέρα, Μαρσέλο, Σάββας Τσαμπούρης, Τσικόντζι Ουντότζι, Νεμάνια Αρσενίεβιτς, Θανάσης Παπάζογλου και Εμμάνουελ Φρανκού.
Συγκριτικά με το προηγούμενο παιχνίδι πρωταθλήματος στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο, συμπεριλήφθησαν στην αποστολή της ομάδας οι Θανάσης Παπάζογλου, Σάββας Τσαμπούρης, ενώ έμειναν εκτός οι Ράντοσλαβ Ματούσιακ και Γκόραν Ρούμπιλ.
Στο μεταξύ, με την ομάδα νέων και το αντίστοιχο παιχνίδι πρωταθλήματος με την Λάρισα, θα αγωνιστούν οι Γιώργος Κυριακόπουλος, Μανώλης Στεφανάκος, Νίκος Σκόνδρας.
blogger hit counter