tEFa7rqPp-c7UtSlqZ3pgypkFZI kalimera-arkadia.gr: Δεν πείθει ο Αστέρας ότι μπορεί να παραμείνει στη Superleague...

Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2011

Δεν πείθει ο Αστέρας ότι μπορεί να παραμείνει στη Superleague...

Ο Αστέρας έχασε σήμερα με 0-2 από την Κέρκυρα, μέσα στην Τρίπολη και πλέον βρίσκεται σε εξαιρετικά δύσκολη θέση, όσον αφορά την υπόθεση παραμονή στην μεγάλη κατηγορία του Ελληνικού Ποδοσφαίρου. 
Η Κέρκυρα νίκησε χάρις σε τέρματα των Επστάιν (69΄ πέναλτι) και Καλαντζή (75΄). Οι φιλοξενούμενοι τελείωσαν τον αγώνα με 10 παίκτες λόγω της αποβολής του Ηλία Ιωάννου στο 67ο λεπτό.
Για τον Αστέρα, φυσικά δεν έχει τελειώσει τίποτα, αφού απομένουν επτά αγωνιστικές μέχρι το τέλος του Πρωταθλήματος. Όμως, η γενικότερη εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα δεν πείθει ότι είναι ικανή να πάρει τους βαθμούς που απαιτούνται για να παραμείνει στην κατηγορία. Είναι χαρακτηριστικό ότι στο σημερινό παιχνίδι, αν και ο Αστέρας ήταν, σε γενικές γραμμές, καλύτερος, πάλι δεν κατάφερε να σκοράρει. Έχασε απίστευτες ευκαιρίες και στο πρώτο ημίχρονο (Ουντότζι) και στο τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα. Για άλλη μία αφορά, αποδείχθηκε το τεράστιο πρόβλημα που υπάρχει στο "γκολ". 
Αν ο Αστέρας δεν βρει λύση στο επιθετικό του πρόβλημα και αν δεν είναι συγκεντρωμένος στην άμυνα (σήμερα το πέναλτι που έκανε ο Ντεγκρά στον Ιωάννου, μπορούσε κάλλιστα να το αποφύγει, αφού ο επιθετικός της Κέρκυρας ήταν σε πολύ πλάγια θέση και δεν μπορούσε να απειλήσει...), τότε κανείς δεν μπορεί να είναι αισιόδοξος για το μέλλον...



blogger hit counter