tEFa7rqPp-c7UtSlqZ3pgypkFZI kalimera-arkadia.gr: Κλείνουν αύριο τα μαγαζιά των Δολιανών!

Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011

Κλείνουν αύριο τα μαγαζιά των Δολιανών!


Συνέλευση των κατοίκων των Δολιανών πραγματοποιήθηκε χθες Κυριακή 20/3. Οι κάτοικοι του χωριού αποφάσισαν να καταδικάσουν κάθε μορφή βίας, να σταματήσουν την κατάληψη του σχολείου τους και να κλείσουν τα καταστήματα του χωριού την Τρίτη 22/3, ως ένδειξη διαμαρτυρία, ενώ την ίδια μέρα θα κάνουν παράσταση διαμαρτυρίας στο Περιφερειακό Συμβούλιο, στην Τρίπολη.
Τέλος, την Πέμπτη, παραμονή του Ευαγγελισμού αναβιώνουν το παλιό έθιμο της Λαμπαδηφορίας, στις 7.30 μμ.
Ολόκληρη η ανακοίνωση της γενικής συνέλευσης:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Οι κάτοικοι του Τ.Δ. Δολιανών στη Γενική Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε τη Κυριακή 20-3-11 στο Παλαιό Σχολείο αποφασίζουν ομόφωνα:
Να καταδικάσουν κάθε μορφή Βίας.
Την Δευτέρα να λήξει η Κατάληψη και οι μαθητές να επιστρέψουν στο σχολείο. Ωστόσο, ο αγώνας ώστε να υπερασπιστούν τα Δίκαια αιτήματα τους συνεχίζεται. Την Τρίτη,22-3-11 στις 12,30 θα πραγματοποιηθεί ειρηνική πορεία -διαμαρτυρία Γονέων και Μαθητών στον περιφεριακό διευθυντή εκπαίδευσης Πελοποννήσου και τον διευθυντή Α/θμιας Αρκαδίας, όπου οι μαθητές θα επιδώσουν ζωγραφιές που έφτιαξαν κατά την περίοδο της κατάληψης.
Την Τρίτη 22-3-11 τα καταστήματα του Τ.Δ.Δολιανών να παραμείνουν ΚΛΕΙΣΤΑ ως ένδειξη διαμαρτυρίας και οι κάτοικοι να κάνουν παράσταση-διαμαρτυρία με τα αιτήματα τους στο Περιφεριακό Συμβούλιο στο Πνευματικό Κέντρο της Τρίπολης.
Την Πέμπτη,24-3-11 στις 7,30 θα αναβιώσουν ένα παλαιό έθιμο, τη Λαμπαδηφορία.
blogger hit counter