tEFa7rqPp-c7UtSlqZ3pgypkFZI kalimera-arkadia.gr: Επόμενος στόχος να μετατραπεί το Παράλιο, σε Πασχαλινό προορισμό

Τρίτη 26 Απριλίου 2011

Επόμενος στόχος να μετατραπεί το Παράλιο, σε Πασχαλινό προορισμό


Στο www.astrosnews.gr , δημοσιεύθηκε το παρακάτω κείμενο: «Ολοκληρώθηκε το πρώτο, για φέτος, μεγάλο πολυήμερο κύμα επισκεπτών στο Παράλιο Αστρος και στην γύρω περιοχή. Χιλιάδες κόσμου επέλεξε την όμορφη κωμόπολη της Κυνουρίας ως πασχαλινό προορισμό και σε δύσκολους καιρούς, γέμισε τα καταλύματα και τα καταστήματά της. Τι έλειπε; 
Ο κεντρικός προγραμματισμός και η τουριστική προβολή, που θα έφερνε ακόμα περισσότερο κόσμο, αλλά και θα αποτελούσε παρακαταθήκη για το μέλλον. Αρκετές βδομάδες πριν, άλλα μέρη σε όλη την Ελλάδα, είχαν αρχίσει την προβολή του τόπου τους, προσκαλώντας κόσμο να τα επιλέξει. Έθιμα προβλήθηκαν, πριν ως τρόπος έλξης επισκεπτών, αλλά και μετά σε ΜΜΕ πανελλαδικής εμβέλειας.
Εμείς τι κάναμε για να προβάλουμε, από πριν, τον τόπο μας, τα έθιμά του και τις συνήθειές του; Ακόμα, πάντως, κι αν δεν έχουμε κάτι… πιασάρικο, μήπως πρέπει να ψάξουμε να βρούμε; Ολα αυτά, βέβαια, θα έπρεπε να αποτελούν κομμάτι ενός οργανωμένου τουριστικού σχεδίου και πλάνου δράσης, που εκτός από τις υποδομές θα δίνει και μεγάλη σημασία στη διαφήμιση και την προβολή. Το Παράλιο Αστρος αποτελεί την “ναυαρχίδα” του τουρισμού για τη Βόρεια Κυνουρία και καλό είναι να μην επαναπαυόμαστε στην υπάρχουσα κατάσταση, αλλά να αναδείξουμε ακόμα περισσότερο… ό,τι έχουμε.»
blogger hit counter