tEFa7rqPp-c7UtSlqZ3pgypkFZI kalimera-arkadia.gr: Η νέα διοίκηση στο Δημοτικό Ραδιόφωνο!

Δευτέρα 18 Απριλίου 2011

Η νέα διοίκηση στο Δημοτικό Ραδιόφωνο!


Δύο νέους ανθρώπους (απλούς δημότες και όχι δημοτικούς συμβούλους) έβαλε στο τιμόνι της Δημοτικής Ραδιοφωνίας της Τρίπολης, ο Δήμαρχος Γιάννης Σμυρνιώτης.
Πρόκειται για τον ...
Τίμο Κατσίπο ο οποίος, ψηφίστηκε σήμερα από το Δημοτικό Συμβούλιο, Πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης Πληροφόρησης και Επικοινωνίας (ΔΕΠΕ). Να σημειωθεί ότι είναι εν ενεργεία γραμματέας του Συλλόγου μηχανικών Ελευθέρων Επαγγελματιών Αρκαδίας. Αντιπρόεδρος θα είναι ο Παναγιώτης Παρασκευόπουλος, ο οποίος την προηγούμενη 4ετία ήταν δημοτικός σύμβουλος Τρίπολης και μέσα από το Δημοτικό Συμβούλιο, πολλές φορές ανέδειξε σημαντικά θέματα τα οποία αφορούν τα άτομα με αναπηρία.
Στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΠΕ θα είναι ακόμα ως μέλη οι δημοτικοί σύμβουλοι Λουμπαρδιάς, Πετροπούλου και Ταλούμης (από την πλειοψηφία), Κακλαμάνος (από την μειοψηφία) και οι δημότες Τράμπας και Ξένου. Εκ μέρους του Φιλοτεχνικού Ομίλου, θα είναι ο Ιωάννης Βλάσσης.
Αναπλητωτικά μέλη θα είναι οι Τζανής, Ζαμπαθά, Σώτηρας, Παπαδόπουλος, Δεληγιάννη, Μαυροειδοπούλου και Παπασταματάκης, Κοσκολός και Αντωνίου (ΦΟΤ).
blogger hit counter